Girona

Gran ambient en l’entrenament obert a Riudarenes

Un mig miler d’aficionats s’ha acostat a veure el primer equip del Girona i a gaudir de les activitats de la Fan Zone

Aprofitant les vacances escolars de Setmana Santa el Girona, que havia tingut uns dies de festa després del triomf contra l’Espanyol, ha realitzat aquest matí el segon entrenament obert de la temporada per a que els més menuts poguessin veure ben a prop els jugadors blanc-i-vermells. La resposta de l’afició ha estat molt bona, i és que el municipal de Riudarenes ha viscut un ambient de gala amb prop de mig miler d’aficionats que han gaudit de les activitats de la Fan Zone i han acompanyat l’equip en la sessió d’entrenament que ha dirigit Míchel, que ha estat de poca intensitat. En l’entrenament ha destacat l’absència de Borja García i el fet que David López ha abandonat la sessió abans d’hora, tot i que aparentment sense cap problema greu.

L’ambient a Riudarenes ha començat a les 10h del matí, quan s’han iniciat les activitats de la Fan Zone, i ja hi havia un bon grapat d’aficionats quan els jugadors han arribat amb bus al municipal i han estat rebuts com si fos un dia de parti. Un cop finalitzat l’entrenament els jugadors han signat autògrafs als aficionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)