Girona

De l’Espanyol al Barça

Després del triomf contra els blanc-i-blaus, el Girona torna a la feina amb el suport de quasi mig miler d’aficionats en l’entrenament obert a Riudarenes

“Anem partit a partit i el del Barça és important”, diu Gazzaniga

El Girona ha afrontat aquesta Setmana Santa de manera diferent del que és habitual, i és que la victòria de dissabte passat contra l’Espanyol (2-1) va fer que Míchel donés uns dies de festa a la plantilla, fins a la sessió d’ahir, en què els gironins van tornar a la feina. Ho van fer d’una manera especial, i és que, aprofitant les vacances escolars, l’equip va fer un entrenament obert al públic al municipal de Riudarenes, una pràctica en aquestes dates que ja es va instaurar la temporada passada i que, com en la setmana de Fires de Sant Narcís, es comença a consolidar com una tradició.

Esportivament, després d’uns dies de descans Míchel va fer una sessió orientada a reactivar el grup més que cap altra cosa, amb menys intensitat del que és habitual. El més destacat va ser comprovar que cap dels lesionats –Aleix Garcia, Ibra Kebé, Callens, Yangel Herrera i Joel Roca– va participar en l’entrenament, però la sorpresa va ser l’absència de Borja García. A més, Reinier i David López van acabar l’entrenament abans d’hora. A priori, però, cap ha de tenir problemes greus. De fet, en el cas del brasiler és menys rellevant, i és que ahir el comitè de competició li va imposar una sanció de dos partits arran de la targeta vermella directa que va veure per protestar –“ets dolentíssim, dolentíssim”, va dir a l’assistent– mentre s’estava escalfant en el duel contra l’Espanyol.

En l’aspecte extraesportiu, Riudarenes va viure un ambient de gala, amb prop de mig miler d’aficionats que van gaudir de les activitats de la fanzone i van acompanyar l’equip durant tota la sessió, omplint tot el lateral del municipal. L’ambient va començar a les 10 h amb les activitats lúdiques i ja hi havia un bon grapat d’aficionats quan els jugadors van arribar amb bus al municipal i van ser rebuts com si fos un dia de partit. Un cop finalitzat l’entrenament, els jugadors van signar autògrafs als aficionats. “És veritat que en tots els partits sentim a prop la nostra afició, fins i tot a fora es fan notar. Però tenir l’afició avui aquí i sentir el seu suport és un extra”, deia el porter Paulo Gazzaniga després de l’entrenament.

Preparats per al que ve

El retorn a la feina va ser més emotiu que productiu, però la plantilla té molt clar que encara no ha aconseguit res i que per aconseguir la permanència ha de continuar remant. “Estem contents i la victòria contra l’Espanyol ens dona confiança, però sabem que hem d’anar partit a partit. Ens hem de centrar en objectius a curt termini perquè això encara és molt llarg i queden molts partits, molts punts en joc, i són molts els equips que estan en una situació com la nostra”, valora Gazzaniga, un dels jugadors de la plantilla que menys havia parlat fins ara i que no va descartar continuar al Girona la temporada que ve, tot i ara estar cedit pel Fulham. “Estic còmode al Girona i m’hi trobo molt bé amb la família i els companys i cos tècnic, que des del primer dia m’han tractat molt bé. El primer objectiu és el de mantenir-nos a primera i després ja es veurà”, va manifestar.

Lògicament, la plantilla té la mirada centrada en el Barça, saltant d’un duel català a l’altre, i tot i saber que serà un partit d’extrema dificultat l’equip no renuncia a res i espera obtenir un resultat positiu de la visita al Camp Nou. “El primer objectiu que tenim és el del Barça, que també és un partit molt important. Tot el que sigui sumar d’aquí a final de temporada serà positiu”, diu Gazzaniga, que té clar com sortiran. “Intentarem fer el nostre partit i el nostre joc. Hem de ser valents i jugar bé, perquè la idea és mantenir sempre el nostre estil de joc. Contra el Barça és més complicat, però defensivament estem treballant en el bon camí. Deixar la porteria a zero és un objectiu, però si els de dalt estan bé ens ajuda molt”, va afirmar.

ABSÈNCIES

Borja García no es va entrenar, com els lesionats, i David López no va acabar la sessió

CASTIGAT

Reinier ha estat sancionat amb dos partits i tampoc va acabar l’entrenament

EL PROTAGONISTA

Estic còmode al Girona. L’objectiu és la permanència i el que vingui després ja es veurà
Paulo Gazzaniga
porter del Girona
Contra el Barça sempre és més complicat però intentarem fer el nostre joc. Hem de ser valents i jugar amb la nostra idea
En tots els partits sentim a prop la nostra afició, fins i tot en els partits a fora, però tenir aquí el seu suport ens dona un extra
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)