Girona

Míchel: “És una derrota que fa mal, perquè continuem amb l’exigència”

Després de la derrota a Montilivi en el darrer moment contra el Vila-real, el tècnic del Girona ha valorat l’enfrontament amb el conjunt dirigit per Quique Setién i el fet de perdre, de nou, en l’últim sospir. “Aquestes coses poden passar. Parlàvem de les vigilàncies i avui en dues situacions semblants ens han fet dos gols. L’equip ha competit molt bé i hem fet un bon partit. Pot ser en la zona tres, la sensació que tenim és que n hem pogut finalitzar. Ells han pogut sortir en transició i són molt bons. La derrota fa mal perquè l’equip ha fet un treball molt bo en pressió, defensa dels espais”, ha dit el tècnic del Girona.

L’impacte del segon gol

“No crec que ens afecti perquè veig a l’equip posat i no es vol deixar anar. Tinc la sensació que serà així d’aquí a tres dies a Vigo. Veig l’equip entrenant molt bé i competint molt bé”, ha explicat Míchel. D’altra banda, el madrileny no ha esgotat els cinc canvis permesos: “Anava a posar a Artero i no sabia com modificar l’equip després de la lesió de Miguel. Allà hem hagut d’improvisar i no m’ha donat temps a fer el doble canvi, tot i que el partit estava més al nostre favor perquè arribàvem més bé a l’àrea rival”.

Relativitzar la derrota

“És veritat que hi ha situacions sempre més complicades que la nostra, per exemple els equips del descens, però aquesta exigència és bona com a equip i com a club. Hem arribat aquesta temporada de segona divisió i quan veus que vens de fer una gran primera volta i no has de patir a les últimes jornades és per posar-ho en valor. La sensació és que els jugadors volen més objectius. El que s’ha de fer és gaudir del moment per acabar bé la temporada i amb la màxima exigència per acabar el més amunt possible”, ha dit.

Té recanvi Oriol Romeu?

“Iván ha fet un bon partit i ha aguantat bé tot el partit a Jackson. A l’Iván l’havia de mantenir i mai havia pensat en substituir-lo. D’altra banda, d’Oriol Romeu, estem parlant d’un jugador que tenim molta sort de tenir-lo aquí pel seu nivell i és molt complicat de substituir. Avui, David ha fet un partit sensacional i la sortida de Yangel, que ha d’anar a més, és bona. És un jugador, Yangel, que ha d’estar amb nosaltres l’any que ve”, ha conclòs el tècnic madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)