Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
venut
L’argentí no va poder fer res en les dues accions del gol. Dos contracops. A banda d’això, va estar correcte en el joc aeri i va tancar bé els xuts llunyans de Yeremy i, sobretot, al temps d’afegit de Trigueros, que el va fer volar i salvar el gol.
ARNAU (90’)
prudent
Va seleccionar els seus atacs per la banda dreta, Iván i Couto tenien més tendència a oferir-se en atac. El català va assistir David López en una molt bona prolongació després d’una jugada d’estratègia. Va marcar molt bé a Yeremy.
BUENO (90’)
erràtic
Va tenir molta feina en camp obert per defensar Jackson i Chukuweze. En una d’aquestes, no va estar prou contundent i va propiciar el gol del conjunt groguet. Va estar bé en els duels a la segona part, quan va millorar el seu rendiment.
JUANPE (90’)
correcte
El central canari va liderar la sortida de pilota local i va estar molt bé en les ajudes al mig del camp. Va poder guanyar molts duels de cap amb l’atac del Vila-real. Va filtrar molt bé les pilotes en la zona de sortida i no es va comprometre mai.
MIGUEL (78’)
encertat
El madrileny va mostrar una de les seves millors versions a Montilivi. Va estar fi amb la pilota i va aportar profunditat en atac. El que se li demanava en tot moment. Va deixar detalls de qualitat que van fer aixecar l’afició del seient.
david López (59’)
GOLEJADOR
Li va tocar fer una feina complicada: suplir Oriol Romeu. Malgrat tot, va complir i amb nota tot i que se’l va notar desubicat en algun punt del partit. Va estar molt bé en defensa i va fer el gol al primer temps aprofitant el joc de pissarra.
COUTO (72’)
accelerat
El brasiler va tornar a fixar bé els laterals, però no va estar fi en la darrera passada. Va provar de centrar, però no va trobar rematadors. Des que va ser al camp, es va centrar en ser profund i vertical. Pedraza i Pino el van frenar en atac.
IVÁN MARTÍN (90’)
repartidor
El basc va completar el partit amb un rendiment molt alt. Malgrat que va acabar fos, va ser l’ànima al mig del camp i va tenir mobilitat en la sortida de pilota i en la divisòria. Jackson va ser el seu malson a la segona, però va aguantar-lo bé.
TSYGANKOV (90’)
combinatiu
A l’ucraïnès li va costar entrar en joc, però quan el Girona el va trobar es va accelerar l’atac. No va estar encertat en l’última passada i li van anul·lar un gol per fora de joc de Stuani. Quan vol la pilota, a tres quarts, els gironins tenen verí.
RIQUELME (90’)
incisiu
Sempre va enriquir l’equip amb les seves jugades per l’esquerra. Rapidesa i atreviment, va ser el millor de la primera part. A la represa, va fer un gran esforç defensiu i no va parar de traçar línies de desmarcada. Li va faltar el gol.
CASTELLANOS (59’)
lluitador
En moltes accions, estava sol en la transició, però va interpretar bé el joc d’esquena per ser profunds per la banda. Només va poder rematar una vegada amb el cap i no va estar fi. Cuenca i Mandy van marcar-lo molt bé, així com els duels.
Stuani (36’)
situat
Sense tenir ocasions, va sumar des de la banqueta amb desgast en la pressió i en els duels. No va poder xutar a porteria cap vegada.
YangEl (36’)
lent
Va reaparèixer després de tres mesos lluny del verd. Va jugar de pivot i no va estar fi amb la pilota; se’l va notar fora de forma i ritme.
REINIEr (23’)
fred
Va ajustar bé la banda dreta a l’hora de defensar. No va poder participar gaire en atac ni tampoc va donar profunditat a l’equip. Torna a tenir minuts al tram final.
JAVI (17’)
recanvi
Va entrar per un Miguel molt encertat però tocat físicament. Va voler entrar en el joc ofensiu de l’equip, però li va faltar ser més profund. No va tenir temps.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)