L’estrena de la lliga, amb triomf còmode

Futbol. Divisió d’honor juvenil. El Girona obre l’etapa d’Hèctor Simon superant el Cornellà amb gols de Nacho i Coro

Girona 2 Cornellà 0

GIRONA:Jan Danés, Mousta (Guillem, 83’), Biel Borra, Marc Fernández, Pitarque (Adrià Mora, 58’), Coro, Joao Sarsanedas (Elian, 58’), Hugo García (Lomares, 83’), Arango, Derek (Rubio, 68’) i Nacho Plaza.CORNELLÀ:Àlex, Ali, Roman, Royo, Antonio, Gerard, Onan Quesada (Andrés Palacios, 66’), Hugo (Boiro, 66’), Hèctor, Javi i Iker (Joan Benet, 78’).GOLS:1-0 (8’) Nacho Plaza. 2-0 (53’) Coro.ÀRBITRE:Jordi Serradelarca.T.G.:Hugo, del Girona, i Roman, del Cornellà.T.V.:cap.

El Girona va començar amb bon peu una altra temporada a divisió d’honor juvenil. A l’habitual renovació de la plantilla, amb majoria de jugadors que no competien amb el juvenil A la temporada passada, s’hi afegeix el canvi a la banqueta, amb l’arribada d’Hèctor Simon. L’estrena va ser molt positiva, perquè l’equip gironí va superar amb solvència i comoditat el Cornellà.

El Girona no va trigar gaire a obrir la llauna. Al porter visitant Àlex se li va escapar una pilota, i Nacho Plaza, atent, no va perdonar (8’). Els blanc-i-vermells van tenir el domini de la pilota i van estar molt tranquils al darrere, sense cap ocasió del Cornellà en tota la primera meitat. Poc abans del descans, Arango va tenir a l’abast el 2-0 amb un cop de cap.

La segona part va començar com la primera, amb gol del Girona. Després d’una bona jugada col·lectiva, Coro va recollir la pilota al segon pal i va marcar el 2-0 (53’). Els visitants no van fer patir gaire el Girona, més enllà d’una falta aturada per Jan Danés. El Girona hauria pogut ampliar l’avantatge, com amb una rematada de Musta al pal.