El Girona suma un punt a casa

Divisió d’honor juvenil. El conjunt gironí aconsegueix un punt contra el Sabadell en un matx molt igualat i amb poca efectivitat

Girona 1 Sabadell 1

GIRONA:Jan Danés, Mousta (Elian Reyes, 81’), Borra, Marc Fernández, Pitarque (Cantero, 59), Coromina, Sarsanedas (Traore, 53’), Hugo García, Fernando, Guillem (Mora, 59’) i Plaza (Roberto, 81’).SABADELL:Escribano, Bonaventura, Fernández, Fornell, Eloi, Carlos Bustos (Placencia, 46’), Rosena (Pol, 66’), Aarón López (Barres, 81’), Jaspe (Morcillo, 81’), Leiva (Girbau, 46’) i Camara.GOLS:1-0 (60’), Cantero. 1-1 (68’), Placencia.ÀRBITRE:David Caro.T.G.:Als locals Fernández, Borra, Moustapha, Coromina i Borra). Als visitants Leiva, Rosena, Camara i Lopez.T.V.:Cap.

El partit a Vilablareix va ser molt igualat entre dos equips que es van repartir les ocasions més clares. El Girona va començar bé i amb bones ocasions. A partir del quart d’hora de joc, van ser els vallesans que van començar a trepitjar camp rival. Arango, en un xut en el 29’, va estar a punt de fer l’estrena golejadora. A la mitja hora de joc, el capità gironí Mousta va enviar l’esfèrica al pal. La resposta del Sabadell també va ser un xut potent que va topar amb la fusta. En el minut 15 de la represa, Cantero va posar en avantatge els locals amb un cop de cap al segon pal en una falta lateral. A partir d’aquest moment, el partit es va trencar i el Sabadell no va tardar a fer l’empat aprofitant una segona jugada en una falta frontal. Un cop de cap molt clar de Cantero, que va sortir a tocar del pal, i una nova pilota estavellada al pal pels visitants, van ser les més clares. Barça, Mallorca i Espanyol són els pròxims rivals a la lliga del conjunt entrenat per Hèctor Simón.