El Girona perd de nou i cau a la zona de descens

Divisió d’honor juvenil. Els d’Hèctor Simón perden contra el Racing Saragossa

Girona 1 Racing Saragossa 2

GIRONA:Gerard Moreno, Nacho (Uri, 82’), Pedroza, Marc Fernández, Pitarque (Hudson, 82’), Corominas, Joel Montero (Joao, 46’), Hugo Garcia, Mousta, Hugo Porras (Solo, 69’) i Elian.RACING SARAGOSSA:Omar, Frances (Chavarri, 58’), Franco, Nico, Palacio, Víctor Fernández (Arantegui, 80’), Regidor, Pamies (Ian, 80’), Lobato (Nadal, 58’), Walid (Dennis, 75’) i Lasierra.GOLS:1-0 (2’) Elian. 1-1 (61’) Víctor Fernández. 1-2 (75’) Palacio.ÀRBITRE:Alins Rodríguez.T.G.:als visitants Franco i Nico.COMENTARI:El Girona encadena vuit partits sense conèixer la victòria després d’haver guanyat només en la primera jornada i ahir va perdre a Vilablareix contra un rival directe de la zona baixa, el Racing Saragossa, tot i haver-se avançat molt aviat en el marcador. Elian, quan només s’havien jugat dos minuts, va fer l’1-0 aprofitant una passada llarga de Pedroza i superant el porter en l’un contra un. Les sensacions, però, no van ser bones després del gol, i és que per molt que Elian va tenir una ocasió per fer el 2-0 les millors arribades van ser dels visitants. En la segona part el guió va continuar igual, però en el minut 52’ els gironins van tenir un penal que va fallar Porras. Ell mateix, poc després, va cometre un penal que va costar l’empat (61’) i en el 75’ Palacio va fer l’1-2 amb un golàs per l’escaire. El Girona, que va generar poc perill en general, no va tenir capacitat de reacció i en cap moment va semblar que podia empatar.