Girona

Les associacions contràries a la ciutat esportiva denuncien la fragmentació del projecte

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona va donar ahir el vistiplau a la implantació de la primera fase del projecte de la ciutat esportiva del Girona, que consta d’un trasllat explícit de la infraestructura que actualment l’equip de Míchel Sánchez té a La Vinya –dos camps d’entrenament i les instal·lacions necessàries pel primer equip i cos tècnic. Serà el primer pas de la construcció de la ciutat esportiva, que per continuar amb les properes fases haurà de seguir una nova tramitació a Urbanisme.

Aquest fet ha provocat que l’Associació Naturalistes de Girona i els veïns de Vilablareix contraris al projecte hagin alçat la veu de nou amb un comunicat, denunciant la “fragmentació del projecte per tal de facilitar la construcció del complex que necessita el club”, cosa que consideren un frau de llei. En aquest sentit les associacions lamenten que Urbanisme no hagi convocat un segon període per fer al·legacions amb tota la documentació rellevant i que es consideri un projecte d’interès públic quan l’únic beneficiat serà el Girona.

L’Associació Naturalistes Girona i els veïns anuncien que es reserven el dret de recórrer a la justícia presentant un recurs. El risc que aquest recurs paralitzés el procés de la implantació d’aquesta primera fase és mínim, i és que la Comissió Territorial d’Urbanisme ja ha resolt el cas tenint en compte aquestes denúncies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)