Girona

Stuani coneix bé el camí

El Girona té a què aferrar-se per pensar que guanyar dissabte al Bernabéu i assaltar el lideratge és possible. Ho saben bé Stuani, Portu, Juanpe, Valery i Aleix Garcia, que van participar en la victòria al camp del Madrid la temporada 2018/19 (1-2). Borja García, fora de la convocatòria aquell dia, és el sisè membre d’aquella plantilla que continua com a blanc-i-vermell. Aquell precedent omple encara més d’il·lusió un equip que és conscient que si suma els tres punts dissabte la farà grossa, fins al punt que una vegada més es podrien canviar els objectius de la temporada. “És una setmana diferent perquè sabem com és d’important i el que ens juguem. Volem tenir la mentalitat competitiva que hem tingut durant tota la lliga, perquè intentar prendre al Madrid el lideratge al seu camp és més que una motivació”, va dir ahir en roda de premsa Stuani, conscient que, guanyant, somiar amb la lliga ja no seria cap utopia: “Aquest partit pot marcar un abans i un després. Estem en situació de lluitar per la lliga, que per nosaltres és un somni. Hi donem la importància que es mereix. És un moment ideal per guanyar, i després podríem parlar que podem lluitar per la primera posició. De moment continuem pensant que cada partit és important i no volem mirar més enllà, però volem continuar somiant. És important ser realistes, però tindrem les nostres opcions.”

Stuani sap quin és el camí per guanyar al feu del Madrid. L’uruguaià ha marcat quatre dianes com a visitant al Bernabéu, totes amb el Girona, i espera repetir dissabte, posant sempre el resultat davant de tot. “En tinc un gran record, dels gols al Bernabéu i marcar contra un adversari així sempre és una satisfacció, però sempre que sigui perquè l’equip puntuï, que és el més important”, diu Stuani, que espera veure en una gran cita com aquesta el Girona al seu millor nivell: “Estem centrats a fer el millor partit de l’any. Pot ser un partit històric i ens estem preparant per arribar-hi amb totes les forces. Serà difícil i haurem de fer un gran partit perquè el Madrid no estigui còmode i vegin la dificultat del partit. Hem demostrat durant l’any que podem plantar a cara a qualsevol equip i aquesta és la nostra basa. Sabem què hem de fer i tots els que estiguem disponibles donarem tot el que tenim per poder guanyar. Jugar un partit d’aquesta magnitud té tots els condicionants necessaris perquè l’equip continuï fent un bon futbol.”

No hi ha dubte que el Girona prepara la visita al camp del Madrid amb la il·lusió pels núvols, conscient que es troba davant una oportunitat per continuar fent història. De pressió, però, cap ni una, perquè qui en té és el Madrid. “No tenim la pressió de guanyar tots els partits. L’equip ho sap, però tenim molta il·lusió. Ens ho prenem com un partit especial que si el guanyem pot suposar un salt impressionant en tots els nivells”, reflexiona l’uruguaià.

Es mossega la llengua

Stuani va passar de puntetes sobre la possibilitat que Artem Dovbyk arribi en condicions de jugar al Bernabéu, assegurant només que “farà tots els possibles”. El capità blanc-i-vermell també va evitar problemes a l’hora de parlar de les sancions a Blind i Míchel Sánchez que es van conèixer ahir i de l’arbitratge que espera: “Són baixes importants, però tindrem eines suficients per competir bé el partit. No aniré més enllà perquè els jugadors sabem a què ens exposem. Prefereixo pensar que tot anirà bé i espero un bon arbitratge, i nosaltres només ens volem centrar en la nostra feina sense pensar que hi pugui haver situacions estranyes.”

EL PROTAGONISTA

Aquest partit pot marcar un abans i un després. És un bon moment per guanyar, i després podríem parlar que podem lluitar pel títol
Estem centrats a fer el millor partit de l’any. No tenim la pressió de guanyar, tenim la il·lusió
Cristhian Stuani
davanter del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)