Girona

La primera i fins ara única derrota

Girona 0 Madrid 3

GIRONA:Gazzaniga, Eric, David López (Portu, 60’), Blind, Yan Couto, Aleix Garcia, Yangel Herrera (Solís, 87’), Miguel, Tsygankov (Valery, 46’), Savinho (Pablo Torre, 79’) i Dovbyk (Stuani, 60’).MADRID:Kepa, Carvajal, Rüdiger, Nacho, Camavinga, Tchouaméni, Kroos, Valverde (Brahim, 86’), Bellingham (Dani Ceballos, 74’), Vinícius (Rodrygo, 68’) i Joselu (Lucas Vázquez, 86’).GOLS:0-1 (17’) Joselu. 0-2 (21’) Tchouaméni. 0-3 (71’) Bellingham.ÀRBITRE:Pulido Santana (canari).VAR:Jaime Latre (aragonès).T.G.:Eric (64’) i Stuani (95’), del Girona, i Kepa (84’) i Rüdiger (95’), del Madrid.T.V.:directa a Nacho (94’), del Madrid.PÚBLIC:14.184 espectadors a l’estadi de Montilivi.

El Girona va caure a la trampa del Madrid en el matx a Montilivi, l’única derrota en la lliga dels de Míchel. Els gironins van disposar d’arribades en els primers compassos i Tsygankov, fins i tot, va fer un pal. El Madrid, però, no va perdonar i gairebé en les dues primeres arribades va establir el 0-2 al marcador. El final del partit va estar marcat per una entrada criminal de Nacho a Portu, una tergeta vermella de llibre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)