Girona

“El Girona és el rival més perillós en aquest moment”

Carlo Ancelotti Entrenador Real Madrid

“Qui guanyi demà agafarà avantatge, però la lliga és molt llarga, estem ben classificats i no crec que decideixi res el matx”, va dir ahir Carlo Ancelotti a la roda de premsa prèvia al matx d’avui al Bernabéu. Durant aquest dies, també s’ha parlat d’una lona publicitària de Marlex a Madrid i va llançar un dard enverinat: “La il·lusió que el Girona té és gran, tenen motivació de venir aquí, guanyar el partit i liderar la lliga. Ho hem de tenir en compte. I també que tenen diners per llogar un espai a Madrid, que no deu ser barat.”

En aquest matx, Míchel no hi podrà ser per sanció, i així ho va valorar el tècnic blanc: “El futbol és dels jugadors, però la presència de l’entrenador dona confiança a l’equip. Malgrat això, no és determinant, jo vaig faltar a dos partits i els vam guanyar. La veritat és que tots els entrenadors exagerem en la protesta, però necessitem una mica més de comprensió pel context en què estem, així segurament hagués pogut estar demà a la banqueta.”

Finalment, Ancelotti també va elogiar l’equip gironí: “No hi dono importància si és del City Group. És un equip de la lliga estatal que ho està fent molt bé. És un potencial rival i el més perillós en aquest moment.” També va parlar de la situació de Miguel: “A l’estiu, amb el Girona i el jugador, prendrem la decisió.”

RES DEFINITIU

“La lliga no es decidirà fins més endavant, els dos podem arribar als 80”

SOBRE LA LONA

“El Girona té diners per llogar un espai a Madrid, això no deu ser barat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)