Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“És un partit per patir i gaudir”

Míchel Sánchez serà una de les baixes per al partit d’avui i així ho valora el madrileny: “En tots els partits vull ser en el camp, però accepto la sanció perquè vaig protestar. És veritat que penso que la targeta vermella és massa, però ja no hi podem fer res.” Traient ferro a l’assumpte de les baixes de Blind i Yangel, va dir: “Ja hem jugat sense Blind altres vegades, i Dovbyk, Tsygankoc oi Aleix. L’equip sempre ha donat la millor versió.”

Així com Ancelotti, Míchel també va relativitzar la importància del matx d’avui: “Per a mi és un partit del qual hem de gaudir i hem de tenir una mentalitat per patir. És important perquè si guanya l’equip serà líder, però sabem que no es decidirà, en cap cas, la lliga.” El conjunt blanc és un rival conegut per tothom i així el va definir el de Vallecas: “En l’aspecte defensiu, el Madrid en duels és un equip, el millor de la lliga. En atac tenen una circulació molt ràpida, és l’equip que fa més passades en zona tres. És un partit per patir i gaudir. Hem preparat el partit per fer la millor pressió i la nostra mentalitat és molt bona. Estic convençut que farem un gran partit.” Míchel continua afirmant que l’objectiu no és la lliga, sinó entrar a Europa. Finalment, el tècnic del Girona va parlar de la famosa nova dimensió: “Aquest partit, en cas de guanyar, a escala mundial, seria molt especial. Girona seria en boca de tothom. Ara bé, serà molt difícil i els favorits són ells, juntament amb el Barça i l’Atlético de Madrid, per guanyar la lliga. Nosaltres no mirem això.”

IL·LUSIÓ PEL LIDERATGE

“Anar al Santiago Bernabéu així és un somni per a l’equip; serà un partit molt bonic”

LES BAIXES

“Ja hem jugat sense Blind i sense Yangel; estem preparats per competir”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)