Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
superat
Poca cosa va fer en els quatre gols, tot i que en el segon surt massa tard i sabent que no podria aturar Bellingham, i en el tercer deixa el refús als peus de l’anglès. En línies generals, però, poca cosa a recriminar al porter argentí.
Yan couto (90’)
desdibuixat
Va acabar gairebé plorant, desfet i superat per tots costats, a nivell futbolístic i també mental, pel seu compatriota Vinícius. Couto no va estar bé atacant i menys defensant, en un partit per oblidar d’una temporada, això sí, per emmarcar.
eric garcia (90’)
pla
Es va contagiar del joc de tot l’equip, però, juntament amb Juanpe, potser va ser dels millors del Girona. Com a mínim va tenir orgull i va fer alguna escridassada de manual i justificada per la passivitat dels companys.
juanpe (90’)
correcte
Enmig del desastre general, el canari va tallar pilotes decisives a la frontal quan els jugadors del Madrid estaven a punt de fer l’estrip més gros. Va fer el que va poder per treure aigua junt amb Eric, tot i que no van sortir-se’n.
miguel (90’)
cohibit
El madrileny no va poder ser el jugador decisiu que genera caos i desajustaments al rival, i és que el Madrid va mantenir l’estructura tàctica intacta tot el matx. Va arribar alguna vegada a la línia de fons, però tampoc va fer mal per allà.
aleix garcia (90’)
tapat
Amb pilota, tot i que menys del que li hauria agradat a Míchel, va ser pla, poc vertical i va mostrar massa dubtes. No va tenir continuïtat i tampoc va saber posar bé les poques pilotes aturades per generar perill d’estratègia.
iván martín (70’)
passiu
Va fer el pitjor partit de l’any. En cap moment va trobar-se còmode en el pivot al costat d’Aleix Garcia, va tornar al trot en alguna transició, un fet desesperant i incomprensible. Iván Martín va jugar cohibit i sense trobar-hi solució.
tsygankov (70’)
fluix
Es va encomanar del joc de l’equip i no va poder ser vertical ni fer ample el camp fixant al lateral o ocupant el carril central per combinar amb els companys. Se’l va veure treballar en defensa perquè Yan Couto no podia parar Vinícius.
portu (45’)
inoperant
Va ser l’aposta de Míchel per jugar a la mitjapunta, en el lloc d’Iván Martín, que va ocupar la posició de Yangel Herrera, i no va sortir gens bé el pla. Portu no va tirar cap desmarcada ni els seus companys el van veure.
savinho (90’)
poruc
Hi va haver moments que podia encarar-se a Lucas Vázquez –sense Carvajal al lateral dret semblava que el brasiler se n’havia de fer un fart–, però no s’atrevia a fer-ho. Llàstima que no pogués demostrar la vàlua en un escenari majestuós.
dovbyk (70’)
minvat
Segurament no va jugar al 100% pels problemes físics que arrossegava, i la falta de connexió amb els seus companys es va fer evident. No va poder ni aprofitar que el Madrid jugués sense centrals naturals els 90 minuts.
P. Torre (45’)
fred
Va ser l’escollit per desfer l’aposta o el pla amb Portu, i només en l’accelerada inicial va mostrar-se vertical. Va ser un miratge.
Stuani (20’)
estèril
Va sortir amb 4-0 i el partit decidit però amb la mateixa actitud de sempre. Desgraciadament no va tenir possibilitats de gol.
Valery (20’)
vertical
L’escalenc va intentar alguna centrada que va ser del tot inútil i que no va trobar rematador.
J. SOlís (20’)
guerrer
Es va atrevir amb alguna conducció sense que s’albirés res de bo i va estar actiu en la pressió.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)