Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem tocat de peus a terra. Ara, toca ser més humils”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va comparèixer en una de les derrotes més dures de la seva era al capdavant dels gironins. “No hem estat al nivell que necessites contra el Madrid. Quan ells estan en un gran rendiment, no hi hem arribat. En el nostre cas, ha estat més mèrit del Madrid que no pas demèrit nostre. En els duels, han estat molt superiors. No estem al seu nivell, al de Camavinga, Vinícius, Tchouaméni... Això et fa veure la realitat d’aquesta temporada i del que estem fent. Una temporada increïble. S’ha de reconèixer que aquesta lluita per la lliga no és nostra”, va dir Míchel.

Una de les preguntes més repetides va ser quina reacció podria tenir l’equip en la derrota. “Primer, hem de tenir humilitat per saber on son. Venir al Bernabéu per competir en la lliga, des de dins sabíem que no. Volíem fer el millor partit per intentar lluitar de tu a tu.” I també va voler posar-se part de la culpa: “La responsabilitat és meva, perquè els he dit que anessin a pressionar a dalt. Els volia posar al màxim de les seves possibilitats, i perquè hi havia més per guanyar que per perdre. Som un equip que està creixent. Guanyar cada partit ens ha costat molt, i quan el rival és superior s’ha de reconèixer. Hi ha quatre o cinc equips que poden lluitar al 200 per cent tots els partits. Els podíem haver aturat tirant enrere, però no és la filosofia del club i no és el que hem fet durant tot l’any.”

Un dels noms del partit també va ser Yan Couto, que Míchel va voler consolar i ajudar amb el seu discurs: “En Yan ho superarà, i això li anirà bé. És bo que sàpiga que pot haver-hi dies així. Entenc el jugador; només té 21 anys. Això li anirà bé.”

Malgrat no dir-ho directament, Míchel va parlar de la possibilitat de guanyar la lliga: “Tinc la sensació que hem vist un Real Madrid molt potent i crec que el que hem vist avui fa que sigui difícil que perdin punts i, també, que perdin la lliga”, va concloure Míchel que ja pensa en el següent objectiu del curs.

AUTOCRÍTICA

“La culpa és tota meva, perquè els he dit que havien d’anar a dalt a pressionar”

COMPLEXITAT

“Sabíem on veníem i mai ens hem vist en la mateixa lliga que Madrid o Barça”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)