Girona

El programa ‘Tot costa’, a Montilivi

En el marc de la commemoració del dia mundial de la ràdio, Catràdio farà demà dimarts edicions especials dels seus programes, i el Tot Costa es farà des de Girona. Farà una primera part a casa d’una oient, la Sònia Mas, que els ha convidat perquè el seu fill Sergi vol ser periodista esportiu. Després, el programa es desplaçarà a Montilivi, concretament al vestidor del Girona, amb entrevista al president, Delfí Geli, i altres protagonistes. També hi haurà l’exjugador del Girona Aday Benítez. Durant el programa, també parlaran del bàsquet gironí, amb entrevista a Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, entre d’altres. El programa no serà obert al públic.

“Girona és la ciutat esportiva de moda. El bàsquet femení i masculí ja fa anys que estiren el carro i ara s’hi ha afegit l’equip de futbol competint amb els grans de la lliga espanyola. Aquest moment dolç esportiu ha despertat una onada d’orgull gironí entre els seus aficionats, que també són els nostres oients”, exposa Jordi Costa, un dels editors del programa. “Sempre fa il·lusió sortir de l’estudi i si és per visitar Girona encara més. Recordo que ja vam fer el programa allà després del primer ascens a primera del Girona i ens vam sentir molt acollits i ben tractats, per nosaltres és un honor poder-hi tornar”, afegeix Sònia Gelmà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)