Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Passi el que passi, el curs ja és històric”

Míchel Sánchez va ser molt clar ahir a la sala de premsa després d’anunciar que Yangel i David no estarien disponibles avui: “Són baixes importants, però tenim jugadors per suplir qualsevol.” El madrileny va voler esvair dubtes sobre les baixes per jugar contra un Mallorca amb els ànims pels núvols després de classificar-se per a la final de copa: “Per a ells és històric i segur que l’ambient i els jugadors estaran molt motivats per fer un partidàs davant la seva afició. És un equip que té una manera de jugar molt definida i nosaltres si volem fer un partidàs i ser capaços de guanyar hem d’imposar el nostre estil”, va avançar Míchel, que també va explicar l’estil de l’equip d’Aguirre:“Juguen molt directe; amb els puntes, segones jugades, amb profunditat per fora i arriben amb molta gent a l’àrea. En els duels aeris són molt bons.”

També va voler posar l’atenció en el seu equip: “És veritat que el Madrid i l’Athletic ens van fer molt mal al contracop, ens van penalitzar, però ho vam poder millorar en el darrer partit. Aquesta setmana hem parlat de posicionament i, sobretot, de la nostra manera de tenir la pilota. Espero la millor versió”, va dir.

La Champions no és cap pressió per a Míchel sinó una oportunitat: “Al principi de temporada ningú pensava que hi seríem, crec que la pressió –negativa– no està amb nosaltres”. Finalment, Míchel va parlar de l’últim terç de lliga: “Queden molts punts i estem a 17 del Betis. Hem de pensar partit a partit per acabar una temporada que ja és històrica”, va recordar el tècnic madrileny.

SOBRE EL MALLORCA

“Juguen molt directe, amb els puntes, segones jugades i arriben molt bé a l’àrea”

PAS A PAS

“Queden encara molts de punts i hem de pensar partit a partit; això és històric”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)