Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
nerviós
Va començar atrevit amb els peus, un fet que el va portar a cometre algun error o exigir massa a algun company en la sortida de pilota. Va posar alguna mà bona per evitar el gol del rival, però en el rebuig previ a l’1-0 no va estar bé.
Yan Couto (90’)
tou
En defensa es va veure superat per Toni Lato i la resta de jugadors que li buscaven les pessigolles. En atac no va ser tampoc el seu dia, amb arribades amb més intenció que efectivitat i sensació de perill real per al rival.
Eric Garcia (90’)
desbordat
El de Martorell es va multiplicar per ajudar Yan Couto, el jugador més proper al seu perfil dret de l’eix de la defensa, però també va haver de compartir esforços amb Juanpe per aturar les desmarcades a l’espai de Muriqi i Larin.
Juanpe (90’)
condicionat
La pressió balear l’obligava a tenir molta responsabilitat en la sortida de pilota. De fet, amb els companys marcats a l’home i sense massa mobilitat se li va fer complicat el matx. En defensa va combinar marcatges amb Eric.
Miguel (90’)
generador
En la fluixa primera part de tot l’equip va ser l’únic que intentava buscar trencar línies amb passades a l’espai cap a Dobvyk. Es va mostrar encara més actiu en la segona intentant trepitjar més camp del Mallorca.
iván Martín (55’)
fluix
Amb una rematada de cap va tenir l’única ocasió clara del Girona en la primera part però va mostrar-se tou per dirigir la pilota ja en una bona posició. Va perdre pilotes innecessàries i no va trencar la desmarcada en cap ocasió.
Aleix Garcia (90’)
imprecís
No té tant protagonisme com en la primera meitat del curs i això l’equip ho nota. És el principal enllaç entre la medul·lar i l’atac i últimament veu com la pilota li passa per sobre. En la jugada a pilota aturada tampoc està fi.
Jhon Solís (78’)
tot terreny
Bon partit del colombià en la seva primera titularitat en la lliga. Solís va partir des de la mitja punta per davant d’Iván Martín i Aleix Garcia i va ser el futbolista que va mostrar-se més actiu dels tres en atac, i també en defensa.
Tsygankov (90’)
intermitent
Va intentar entrar en joc deixant la seva posició a la banda dreta per moure’s pel carril central i buscar la combinació amb el company que desajustés el rival. En la segona, més del mateix, amb més participació però poc encert.
savinho (90’)
voluntariós
El brasiler està sent massa irregular en el seu joc en els darrers partits, però a Palma va intentar encarar-se sempre que va poder. Al final va ser més anàrquic que mai movent-se per tota la zona de tres quarts per tocar pilota.
dovbyk (90’)
sol
Tant en la pressió com a l’hora de generar punts de rematada, va haver de fer una feina solitària. Els tres centrals mallorquins el van encerclar i aturar bé i no va gaudir d’ocasions clares per fer algun gol, ja que va jugar massa d’esquena.
Portu (35’)
profund
La seva sortida va donar un altre aire a l’equip. Va trencar a l’espai i va tenir alguna oportunitat d’arribar a l’àrea i generar perill.
stuani (12’)
defensat
Tot i que va intentar desmarcar-se i trobar punts de rematada, els companys no el van veure i el ‘charrúa’ va acabar desesperat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)