Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Només estic decebut pel resultat”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, va valorar amb els mitjans de comunicació la derrota del seu equip a Son Moix contra el Mallorca (1-0). Pel madrileny, el seu equip no va ser inferior al rival i no va merèixer perdre en un partit igualadíssim: “Ha estat un partit diferent del que vam jugar aquí en la copa. En la primera part no hem estat bé en la zona de tres quarts i no hem estat profunds, però ells tampoc. És l’equip que més duels aeris guanya i el partit estava controlat en aquest aspecte. Sabíem que hi hauria molta igualtat, perquè no et deixen girar, córrer… Podia haver passat qualsevol cosa”, deia Míchel, que va treure importància a les tres derrotes seguides a domicili –contra el Madrid, l’Athletic i el Mallorca–: “Han estat tres partits diferents. Sempre miro el més immediat i a Son Moix podíem haver guanyat, potser sense que fos just, però no hem estat tan inferiors al rival per perdre. Al Bernabéu sí, i a San Mamés ens va costar però vam poder empatar al final. Quan guanyes sembla que s’oblida una mica allò extraordinari que estàvem fent. Estic decebut pel resultat però no pel nivell de l’equip. El fet de posar-se al davant els ha donat tranquil·litat.”

Tot i no ser determinant, Míchel també va comentar la inclemència del vent com un factor que cal tenir en compte en les imprecisions i errades constants dels seus jugadors: “Sempre dificulta el joc fluid, ja que asseca el camp i el jugador no està còmode en els controls o les passades. Va més estrany, l’esfèrica, però hi ha anat per als dos equips. Pot condicionar en aspectes però no en el resultat”, comentava el tècnic de Vallecas, que va ser amonestat amb targeta groga per haver protestat i que només va fer dos canvis: “Al meu cap hi havia treure Pablo Torre abans, però amb la sortida de Portu he vist que ja teníem profunditat. Al segon canvi hem mantingut Dovbyk i una nova possibilitat de rematada. Pel centre teníem possibilitats amb Tsygankov, Yan o Savinho. Hem tingut ocasions, ens ha faltat rematar millor, i no veia cap jugador cansat.”

IGUALTAT

“Sabíem que ens costaria, ells no et deixen girar ni córrer, però ho teníem controlat”

LES DERROTES

“Quan guanyes sembla que s’oblida tot allò extraordinari que estem fent”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)