Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Sabem que ningú ho posarà gens fàcil”

El tècnic del Girona va ser clar a l’inici de la roda de premsa: “No és matemàtic de lliga de campions, però es una victòria important després del dubtes que hi ha hagut fora. Ha estat una setmana dura per als jugadors i personalment els he posat molta pressió. Els agraeixo el treball que han fet. Ningú no ho posarà fàcil, però nosaltres creurem en nosaltres mateixos. Volem fer encara més bo l’avantatge”, va dir. Míchel també va explicar la situació de la lesió de Tsygankov: “Viktor, en principi, demà ho sabrem, però no pinta gaire bé. Esperem que no sigui gaire cosa i que aviat el tinguem amb nosaltres. Segueixo dient que tots amb el seu rol són importants i, avui, els tres jugadors de darrere ens han donat consistència, però tinc confiança en tothom.”

El madrileny va valorar el rendiment del seu equip: “Hem rebut un tir a porteria quan hem tingut el 60% de possessió. Hem estat capaços de jugar una mica més junts. La pressió que els he afegit és l’exigència que hi ha en el moment. En la primera part, els he vist més tensos i, en la segona, ens hem deixat anar molt més. Quan ho fem, pot haver-hi situacions d’anada i tornada contra qualsevol rival en què som molt poderosos.”

“Ho he comentat amb el quart àrbitre i m’ha dit que l’empenta no era suficient i que el quart gol era una falta clara. Aquesta jugada no l’he vista. El penal l’he vist en directe, i quan es veu una càrrega i és per darrere, crec que és un penal força clar. L’acció de Stuani no l’he vista”, va insistir.

“Dovbyk ha fet un treball excepcional i ha tingut ocasions. Estaria preocupat si no ens aportés res, però fa bones pressions i ha pogut contenir la defensa de l’Osasuna. Guanyant duels a Catena. Porta 14 gols. Sap que necessitem el seu gol, però més el gol del Girona.” Finalment, el tècnic va valorar el debut de Jastin: “És un jugador que volem que participi i doni el seu veritable nivell. Ha estat molt distret, i per això li vaig donar un avís aquí”, va concloure el de Vallecas.

POCS MOVIMENTS

“Penso que tots els jugadors són importants. Tinc confiança en tota la plantilla”

SOBRE EL PENAL

“Crec que és un penal força clar. Ho he comentat amb el quart àrbitre”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)