L’Athletic guanya i continua a nou punts del Girona

El Girona afrontarà les últimes deu jornades de lliga amb deu punts d’avantatge respecte el cinquè classificat, l’Athletic, després que el conjunt d’Ernesto Valverde hagi guanyat aquesta tarda al camp de Las Palmas (0-2) per mantenir el ritme dels de Míchel, que ahir van sumar els tres punts a Montilivi contra l’Osasuna (2-0).

Els gironins tenien l’esperança que avui l’Athletic es deixés algun punt a un camp complicat com el de Las Palmas, però els bascos han superat l’examen sense excessives dificultats gràcies als gols de Guruzeta (31’) i Saul Coco en pròpia porteria (65’). En els minuts finals els de Garcia Pimienta han premut l’accelerador, però un gol anul·lat en el minut 80 després que el xut de Marvin toqués a les mans de Sandro abans d’acabar al fons de la porteria ha acabat amb qualsevol esperança de remuntada.