Girona

Debut amb toc d’atenció

La victòria contra l’Osasuna serà inoblidable per a Jastin Garcia. L’extrem lleidatà, de 20 anys, va debutar amb el primer equip del Girona i a primera divisió, tot i que només fos un parell de minuts –va entrar al camp en el 92’ substituint Savinho– en què no va ni tocar la pilota.

El seu debut era molt esperat, i és que Jastin va ser la gran sensació de la pretemporada, en què va rendir a un nivell altíssim. Per desgràcia, una lesió al turmell a inici de curs el va obligar a passar per la sala d’operacions –el mateix turmell ja li havia donat problemes anteriorment– i ha estat més de quatre mesos de baixa fins que dissabte va poder debutar.

S’espera que d’aquí al final de curs Jastin pugui tenir més minuts, però Míchel, que ja ho havia apuntat en la prèvia, li va voler donar un toc d’atenció considerable en la roda de premsa després del debut: “Tenim moltes ganes que participi, però aquestes setmanes ha estat molt distret i li ho he dit personalment. L’he fet debutar sabent que ha de millorar moltes coses en el dia a dia. Ha de venir a entrenar per créixer de veritat i no només per estar en forma. Ha de tenir aquesta mentalitat, compromís i cultura esportiva. Quan tingui això, ens podrà aportar moltes coses.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)