Girona

Només dos estadis sense victòria

A més del Metropolitano, el feu de l’Atlético de Madrid, des que va aterrar a LaLiga, l’estiu del 2008, el Girona no ha aconseguit mai guanyar tampoc al camp de la Real Sociedad. A la resta dels equips que formen actualment la primera divisió, els gironins els han superat en una o en més d’una ocasió, ja sigui en la mateixa màxima categoria o si han coincidit en algun moment dels darrers anys a segona. Sí que és cert que el conjunt blanc-i-vermell no ha guanyat mai al Camp Nou en les tres visites al Barça posteriors a la d’aquesta temporada, però sí que ho ha fet a Montjuïc, l’actual casa dels blaugrana. I és que, gairebé setze campanyes completes en LaLiga donen per a moltes oportunitats de triomf en camps visitants de tot tipus, encara que al Bernabéu (curs 2018/19), San Mamés (2022/23), Mestalla (2018/19) o el Ramón Sánchez Pizjuán (2022/23 i 2023/24) només es visiten i es conquereixen jugant en la màxima categoria, on el Girona ha completat tres temporades, va camí de la tancar la quarta i s’ha assegurat fa mesos jugar-ne una cinquena.

A més de l’Atlético, rival al qual els de Míchel tenen la possibilitat de superar dissabte com a visitants, la Real Sociedad, doncs, és l’altra bèstia negra del club a domicili. Els gironins han jugat contra els bascos al Reale Arena, a Anoeta –abans de remodelar-se i convertir-se en l’estadi actual– i també a Atotxa, als anys quaranta.

BÈSTIES NEGRES

En l’etapa a LaLiga, el Girona ha vençut a tots els camps de 1a menys als de l’Atlético i la Real

CONQUERITS

Els gironins han guanyat ja el Real Madrid, el Barça o el Sevilla al seu propi feu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)