Girona

Míchel Sánchez

_Entrenador del Girona

“L’Atlético fa les coses bé i juga a un gran nivell”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va valorar les característiques del pròxim rival del seu equip, un Atlético que, si bé afronta el partit enmig de l’eliminatòria dels quarts de final de la Champions League, segons el de Vallecas, compta amb una plantilla àmplia i de gran qualitat per no abaixar gens el nivell: “Estan acostumats a jugar cada tres dies. Simeone té una plantilla molt àmplia i bona. Podria canviar els tres centrals que van jugar dimecres per tres de gran nivell com Savic, Paulista o Hermoso si arriba en condicions. Tenen futbolistes per fer una gran alineació, però també penso que nosaltres som un equipàs i que en la nostra millor versió ningú ho té fàcil per contrarestar-nos”, puntualitzava un Míchel conscient que els colchoneros s’han convertit en un rival directe per accedir a la pròxima Champions League: “Per a l’objectiu actual sí que son un rival directe. Per guanyar la lliga, no, perquè ells, el Barça i el Madrid estan a un altre nivell. Hem sigut capaços d’estar en una lluita que no esperava ningú i per mèrits propis estem en la lluita per la Champions.”

Míchel sap que aquesta temporada l’Atlético ha mostrat dues versions diferenciades. A casa s’ha mostrat gairebé intractable –només hi ha perdut un partit, l’últim que ha disputat en la lliga, contra el Barça– i a fora el rendiment ha baixat força: “És el segon millor equip a casa. Contra el Dortmund van fer un partidàs i serà un matx molt difícil i complicat. És un equip que fa les coses bé i que pot jugar a un gran nivell”, va explicar Míchel Sánchez.

PLANTILLA ÀMPLIA

“Estan acostumats a jugar cada tres dies i podrien canviar peces per altres de nivell”

L’ATLETI A CASA

“És el segon millor local i va fer un partit molt bo contra el Dortmund”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)