Girona

El Girona manté vuit punts de marge respecte l’Athletic

Després de guanyar la copa els de Valverde han empatat a casa contra el Vila-real (1-1)

Al Girona li ha sortit relativament barata la derrota d’ahir al Cívitas Metropolitano, i és que l’Athletic no ha pogut passar de l’empat a casa contra el Vila-real (1-1), de manera que els gironins mantenen vuit punts de marge respecte la cinquena posició que ocupen els de Valverde quan queden set jornades per acabar la lliga. La Champions League està a prop, i amb un punt de fortuna, ja que al conjunt basc se li ha escapat la victòria després d’un penal polèmic en el temps afegit que ha transformat per l’esquadra Parejo (95’). Abans, en la primera part els groguets ja havien fallat un altre penal, mentre que en la segona part Comesaña ha estat expulsat amb una rigorosa segona groga i l’Athletic ha aprofitat la superioritat numèrica per avançar-se en el marcador amb el gol de Sancet (66’).

El Girona, doncs, manté tres partits de marge quan només en queden set per disputar afrontarà amb una mica més de tranquil·litat el partit de dissabte que ve a Montilivi contra el Cadis. L’Athletic, per la seva part, rebrà divendres la visita del Granada.