Girona

La reacció a fora no fa por

El Cadis, rival del Girona demà a Montilivi (21 h), va arribar a encadenar 23 jornades sense conèixer la victòria, però en les últimes jornades, amb l’arribada de Mauricio Pellegrino a la banqueta, ha aixecat lleugerament el cap i per això encara creu en la permanència, ja que té el Celta a només tres punts. Els gaditans han demostrat la seva millora amb les victòries al Nuevo Mirandilla contra l’Atlético (2-0) i el Granada (1-0), però a fora de casa continuen amb uns números pèssims.

De fet, el Cadis té uns números prou correctes a casa, on ha sumat 19 punts aquest curs i només ha perdut cinc partits. Contra el Girona va ser el primer, i després el van seguir el Madrid, el València, el Betis i el Barça. A fora, però, el rendiment dels andalusos és nefast des de l’inici de curs, i el canvi d’entrenador tampoc hi ha posat remei. Sense anar més lluny, el Cadis és un dels dos equips que encara no han aconseguit cap victòria a domicili en tota la temporada. El balanç dels gaditans és de sis empats –contra el Betis, el Mallorca, el Celta, el Las Palmas, el Vila-real i el Rayo Vallecano– i nou derrotes. A més, a fora només ha estat capaç de marcar set gols en aquests 15 partits i n’ha encaixat 23. Des que va arribar Pellegrino a la banqueta, el balanç és de dos empats i dues derrotes i l’equip només ha marcat un gol en l’empat al camp del Rayo Vallecano (1-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)