Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Volem que un dels llegats que deixem sigui el nostre joc”

Míchel, el tècnic del Girona, va compartir a la sala de premsa de Montilivi les seves impressions abans del transcendental enfrontament amb el Barça. En aquesta compareixença va abordar diverses qüestions clau per al seu equip, com per exemple el futur d’Eric Garcia o l’afer sobre el representant de Dovbyk: “Vull gaudir-lo aquestes cinc jornades i després ja ho veurem. No és un futbolista nostre”, va dir, i sobre el davanter ucraïnès va manifestar: “El club ho ha fet tot perfecte, i els altres que hi posin el que creguin. Cap problema.” Míchel va ser directe.

Malgrat el reconeixement de la superioritat del Barça, va subratllar la necessitat que el Girona faci un gran partit per minimitzar el potencial del seu rival. Va insistir especialment en la importància de la mentalitat del seu equip, tant en defensa com en atac, i en la capacitat de generar perill en els moments clau del partit. “Per moments no tindrem la pilota i hem de ser capaços de fer mal en el cara a cara. No hem de donar passades que no siguin per fer mal. Passar per passar és una manera enganyosa de jugar”, va dir el tècnic madrileny del Girona.

Una altra temàtica interessant que va tocar va ser la motivació i els objectius del club. “El nostre objectiu és ser matemàticament a la Champions, no pas ser el primer equip català de la lliga”, deia. Míchel va destacar que guanyar aquest partit no només representaria una fita esportiva, sinó que també contribuiria a la construcció d’un reconeixement mundial per al Girona. A més, va remarcar la importància de consolidar-se com un equip protagonista en la lliga, deixant clar que volen ser recordats pel seu bon joc i la seva ambició. “És veritat que la motivació en aquest partit és molt alta per a tothom. També he dit coses com que no hem guanyat mai el Barça a casa ni tampoc li hem marcat cap gol. Són petits objectius del nostre equip per al partit.”

Quant a les possibles ofertes pels jugadors després de la gran gesta, el de Vallecas va reconèixer –entre riures– que és una situació normal en el món del futbol, però va recalcar: “Ara l’objectiu principal és concentrar-se en els reptes immediats i en el rendiment de l’equip.”

Respecte al partit en si, Míchel va manifestar la seva confiança en la tàctica plantejada: “Tenim clar el que hem de fer i les coses més importants d’ells; Xavi, segur que també. Farem una tàctica per intentar ser capaços de ser protagonistes, com ells.” Finalment va posar èmfasi en el suport dels aficionats en un dia històric per al club: “No juguem només pel resultat sinó per la nostra gent. Segur que estaran orgullosos de l’equip.”

Pot ser un dia històric per a la província. L’afició se sentirà orgullosa d’aquest equip
Míchel Sánchez
entrenador del girona
El nostre objectiu principal és ser a la Champions, no pas ser el segon equip català de la lliga; el Barça és el favorit en el matx
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció