OK Lliga

El Noia remunta i guanya el derbi a la pista del Vilafranca

Hoquei sobre patins. Els locals van arribar a dominar per 3-1 en un matx disputat

VILAFRANCA 3 NOIA 4

CAFÈS NOVELL VILAFRANCA: Arellano, Cusachs, Marc Vázquez, Pintado, Galán, Joan Vázquez, Palau, Rubén Fernández, Lluís Ferrer i Martí. NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Esteller, Del Amor, Rosa, Albesa, Carbó, Xaus, Ribas, Aragonès i Lluís Gil. GOLS: 0-1 (4') Esteller. 1-1 (5') Rubén Fernández. 2-1 (8') Joan Vázquez. 3-1 (16') Joan Vázquez. 3-2 (20') Del Amor. 3-3 (21') Del Amor. 3-4 (21') Esteller. ÀRBITRES: F.J. Garcia i A. Veiga. Van mostrar targeta blava a Lluís Ferrer i Aragonès. FALTES: 13 del Vilafranca i 11 del Noia. COMENTARI: El Noia Freixenet va guanyar el derbi de l'Alt Penedes a la pista del Cafès Novell Vilafranca en un partit amb alternatives en el marcador i molt disputat. Els locals van encaixar molt aviat un gol en contra d'Esteller, però després van passar a dominar el partit i un gol de Rubén Fernández i dos de Joan Vázquez els van situar amb un 3-1 esperançador. En els darrers cinc minuts abans d'arribar al descans, però, els locals van perdre el nord i els visitants van estar efectius. En poc més d'un minut, Del Amor va anotar dos gols i va empatar, i Esteller va posar el Noia al davant amb el 3-4. En la segona meitat els dos equips van tenir ocasions però no les van concretar i el marcador no es va moure. Cada equip va disposar de la falta directa per acumulació de faltes, però els porters van aturar els llançaments i el Noia es va emportar els tres punts.