Copa

El Manlleu es revenja del Voltregà amb una golejada i jugarà la final (6-0)

El Magic Studio Manlleu ha derrotat per 6-0 el Voltregà Stern Motor amb una gran autoritat en la primera semifinal de la copa femenina i buscarà demà (11 h) el seu segon títol davant del vencedor del partit que han de jugar el Generali Palau i el Cerdanyola. El Manlleu, que ha completat un veritable monòleg, es revenja, doncs, de la derrota que va patir contra el Voltregà en la semifinal europea fa quinze dies. El partit ha suposat el comiat a la carrera esportiva de les jugadors del Voltregà Motxa Barceló, que ha jugat amb una protecció perquè es va trencar el nas en la lliga europea, i Teresa Bernadas, que ha salvat el seu equip d’una golejada força més àmplia. Casaramona (2), Díez (2), Castellví i Anglada han fet els gols.

El Manlleu ha sortit a buscar el Voltregà descaradament amb una defensa molt avançada i el joc vertical dirigit sempre amb criteri per Casaramona i ha disposat de moltes ocasions de sortida. Teresa Bernadas, però, les ha malbaratat. El conjunt de mia Ordeig s’ha tancat al darrera sense assumir riscos i ha arribat al davant sempre que ha pogut, més esporàdicament a mesura que ha avançat el primer temps. Casaramona ha enviat la bola al pal (12’). La jugadora del Manlleu Ona Castellví, engaltant al primer toc una passada interior molt bona de Maria Anglada i fent entrar la bola al segon pal ha obert la llauna (1-0 en el 15’). Una genialitat de Casaramona aixecant i picant venint des de darrera de la porteria ha permès Anglada, decisiva, fer un gol d’oportunisme (2-0 en el 19’). El Voltregà ha sortit de la cova en el segon temps, però Maria Díez, a boca de canó, ha clavat el 3-0 amb polèmica. Casaramona, executant amb mestria , una directa –10a del Voltregà– ha sentenciat el partit amb el 4-0 (33’). Barceló ha enviat un penal al pal (40’) i Casaramona (45’) ha clavat el 5-0 amb ben poc angle. Díez, recollint el rebuig d’un penal llançat per ella mateixa, ha arrodonit el festí (6-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)