Copa

Semifinal vallesana

Copa femenina. El Cerdanyola supera Las Rozas en uns quarts de final amb alternatives i el Palau goleja el Bigues i Riells

Cerdanyola 7 Las Rozas 5

CERDANYOLA:Surós, Silva, Gutiérrez, Paredes, Solé –inicial–; Xicota, Figuerola, Pera, A. Batlle i C. Batlle.LAS ROZAS:Notario, Galeassi, Horche, Villaro i Alcalde –inicial–; Silva, Minaya, Antón, Arganda i Abad.GOLS:1-0 (4’) Silva. 1-1 (15’) Galeassi. 1-2 (17’) Galeassi. 1-3 (20’) Arganda. 2-3 (21’) Silva. 3-3 (22’) Solé. 4-3 (30’) Gutiérrez. 5-3 (33’) Figuerola. 6-3 (33’) Gutiérrez. 6-4 (37’) Galeassi (f.d.). 6-5 (40’) Villaro. 7-5 (50’) Gutiérrez.ÀRBITRES:Fidalgo i Rivas. Blava a Xicota, Pera, Galeassi i Arganda.FALTES:8 Cerdanyola i 9 Las Rozas.

Generali Palau 8 Bigues i Riells 2

PALAU:L. Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Fontdegloria –inicial–; García, Ferrón, Colomer, G. Vicente i Vilarrasa.BIGUES I RIELLS:Klein, Reyes, Borràs, Ghirardello i Igualada –inicial–; Cañadó, Serra, Rubio, Grancha i Saldaña.GOLS:1-0 (4’) Puigdueta. 2-0 (5’) Florenza. 3-0 (8’) Fontdegloria. 3-1 (8’) Reyes. 4-1 (18’) García (p.). 5-1 (20’) Puigdueta. 6-1 (26’) Puigdueta. 7-1 (27’) Puigdueta. 7-2 (32’) Borràs. 8-2 (49’) Colomer.ÀRBITRES:O. Pérez i D. Villar.FALTES:10 Palau i 14 Bigues i Riells.

El Cerdanyola i el Generali Palau jugaran la segona semifinal de la copa femenina, en un derbi vallesà. El Cerdanyola va derrotar el conjunt madrileny de Las Rozas per 7-5 en uns quarts de final amb alternatives i molt disputats, mentre que el Palau va golejar el Bigues i Riells per 8-2. L’altra semifinal és un derbi osonenc entre el Voltregà Stern Motor i el Magic Studio Manlleu, i això farà que el campió sigui un equip català.

La segona jornada de quarts de final de copa es va iniciar amb el Cerdanyola inaugurant molt aviat el marcador, i amb el conjunt madrileny remuntant el partit (1-3). El Cerdanyola va empatar abans del descans i en l’inici de la segona meitat va anotar tres gols en tres minuts, i es va distanciar en el marcador. Las Rozas sempre va lluitar i va complicar el partit al Cerdanyola, fins que Adriana Gutiérrez, que va fer tres gols, va marcar a mig minut del final.

El Palau va voler enllestir la feina aviat i en el minut 8 ja guanyava per 3-0, i en arribar al descans dominava per 5-1 el Bigues i Riells. Dos gols en els dos primers minuts de la segona meitat de Laura Puigdueta –en va fer quatre– van sentenciar amb el 7-1. Els dos equips van tenir ocasions i van desaprofitar jugades de bola aturada en els darrers minuts.