Lliga Europea

Jornada de lideratges

Hoquei sobre patins. Lliga europea. El Barça defensa el primer lloc i el Noia i el Reus s’enfronten als capdavanters del seus grups

La lliga europea arriba al final de la primera volta de la fase de grups en una jornada important pels primers llocs. El Barça, líder del grup C amb dues victòries en dos partits, rep el Lodi italià, l’únic equip del grup que encara no ha puntuat. En el grup B el Noia Freixenet juga a casa contra el Trissino italià, el líder del grup malgrat que els dos equips estan empatats a punts amb una victòria i un empat. El primer lloc està en joc.

El Reus Deportiu Virginias visita el líder invicte del grup D, l’Sporting de Portugal. Els reusencs, tercers del grup, afronten un partit molt complicat i volen puntuar per ajustar una mica més les primeres posicions. El Parlem Calafell juga a casa contra el Liceo en el grup A. Els dos conjunts de l’OK Lliga tanquen el grup amb un punt, un empat i una derrota, i necessiten guanyar ja que el que perdi quedarà despenjat clarament.

Grup A
Calafell - Liceo 20.30 h
Oliveirense - Benfica 22 h
Grup B
Noia - Trissino 21 h
Porto - Sarzana 21 h
Grup C
Barça - Lodi 18-30 h
Valongo - Forte dei Marmi 22.30 h
Grup D
Sporting - Reus 20.30 h
Barcelos - Saint Omer 22 h
-
Tots els partits es podran veure en directe per europe.worldskate.tv
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)