OK Lliga

El Generali Palau jugarà la final de lliga contra el Telecable

Les vallesanes eliminen el Manlleu (3-0), mentre que les asturianes s’han desfet del Vila-sana en els penals

El Generali Palau s’ha classificat per la final de l’OK Lliga femenina al derrotar per 3-0 el Martinelia Manlleu en el tercer partit de desempat del play-off de la lliga. El seu rival en la final, que comença el dissabte 3 de juny, serà el Telecable Gijón que ha eliminat el Vila-sana en els penals (2-3) després de que el partit, molt disputat i amb alternatives, acabés amb un empat (2-2).

El Palau i el Manlleu han disputat una primera part molt intensa, emocionant i amb ocasions de gol pels dos equips, però la bola no ha volgut entrar a cap de les dues porteries i s’ha arribat al descans amb el 0-0. En la segona meitat el conjunt vallesà s’ha centrat una mica més i ha marcat dos gols en un minut, gràcies a Puigdueta i Florenza. El conjunt osonenc ha intentat aturar l’intens joc d’atac del Palau, però no ho ha aconseguit. Després de desaprofitar una falta directa Florenza ha marcat el 3-0en superioritat a vuit minuts del final. El Palau ha mantingut el control del partit i s’ha emportat la victòria i la classificcaió per la final.

La primera meitat del Vila-sana-Telecable ha estat anivellada amb els dos equips creant ocasions clares. El conjunt asturià ha fet entrar la bola a la porteria però els àrbitres no han donat gol perquè la bola a tocat al peu de la jugadora del Telecable. El treball del Vila-sana ha donat fruit a cinc minuts del descans i Victòria Porta ha avançat al seu equip. A un minut pel final de la primera part Lee ha empatat (1-1).

En la segona meitat s’han mantingut la igualtat fins a deu minuts del final en que Roces ha avançat al conjunt asturià. El Vila-sana ha continuat lluitant, Julieta Fernández ha empatat a cinc minuts per acabar i s’ha arribat a la pròrroga. En el temps suplementari el conjunt lleidatà ha tingut ocasions, sobretot en la segona part, però s’ha arribat als penals. En les penes màximes el Telecable ha estat més encertat i s’ha imposat per 2-3. Pel conjunt lleidatà han marcat les germanes Valentina i Julieta Fernández.