OK Lliga Plata

Jordi Adroher torna per reforçar el SHUM Maçanet

Hoquei sobre patins. El tricampió del món ha bastit una trajectòria d’èxits al Lloret, el Vic, el Barça, el Reus, el Breganze, el Benfica, el Liceo i l’Oliveirense

Les pistes de l’OK Lliga Plata viuran amb gran expectació el curs vinent la visita del SHUM Maçanet, que tindrà amb la canya sempre a punt dins del quadre l’hàbil golejador Jordi Adroher, un dels millors malabaristes que ha donat mai l’hoquei sobre patins català i mundial i gran especialista en el llançament de faltes directes. Adroher és un esquerrà amb màgia a l’estic i amb uns fonaments tècnics fora de sèrie, capaç de treure’s del barret una genialitat en un pam de terratzo o de parquet. El fill pròdig i rodamon Adroher, que ja tenia ganes de tornar a casa, arriba amb 38 anys al club on es va formar, amb l’objectiu d’aportar la seva experiència perquè l’entitat “segueixi creixent”. Hi arriba amb una trajectòria impecable per alguns dels millors clubs del món i també amb molts èxits conquerits amb la selecció espanyola. Jugador de caràcter modèlic i gran company, d’aquells que els entrenadors sempre volen, aquesta darrera temporada ha posat fi al seu periple portuguès a les files de l’Oliveirense.

Internacional absolut i campió de tot –tricampió del món i tricampió d’Europa i amb dues copes d’Europa a les vitrines–, és un dels pocs que poden presumir d’haver jugar les tres grans lligues. Era un adolescent quan va debutar amb el SHUM Maçanet en l’OK Lliga. Es va foguejar al Lloret (2002-2006) i al Vic (2006-2009) va fer eclosió. També va passar pel Barça (2009-2011) i pel Reus (2011-2014) abans de marxar al Breganze (2014/2015). Al Benfica (2015-2020), va triomfar plenament però també va viure un final amarg i desagradable quan encara li quedava un any de contracte. Un epíleg immerescut per a un jugador rendible i professional, que mai no va generar problemes. “Vaig estar allí cinc anys molt feliços i en tinc un gran record. El final no va ser el que m’esperava, però em quedo amb els moments positius, que van ser molts”, declarava en aquell moment.

Retorn a l’OK Lliga

Per sort, al Liceo (2020-2022) el van acollir amb els braços oberts i va guanyar una copa i una supercopa. Es va convertir en un jugador clau en atac i, sobretot, en la bola aturada, amb obres d’art en les directes que ara gaudiran a Maçanet de la Selva.

Patrocini

El SHUM, tercer de grup

El SHUM Frit Ravich Maçanet va ser tercer del grup sud de l’OK Lliga Plata aquesta temporada –rere el Rivas i el Manlleu– i es va quedar a les portes de la lluita per l’ascens a l’OK Lliga, i ara ho vol tornar a intentar. L’equip de Jordi Rodríguez manté el bloc i ja ha renovat als porters Ramírez i Rovira i als jugadors Pujol i Grau. Adroher manté intacte l’olfacte golejador i una prova és que aquest curs ha marcat 25 gols en 42 partits en totes les competicions

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)