Lliga Catalana

Barça-Noia, la gran final

Hoquei sobre patins. Lliga catalana. Els blaugrana superen el Reus Deportiu i els sadurninencs remunten un 2-0 en la segona part contra el Parlem Calafell, el vigent campió

Barça 2 Reus 1

BARÇA:Fernández, Alabart, Bargalló, Barroso i João Rodrigues -equip inicial-; Panadero, M. Grau, Llorca i Munné.REUS DEPORTIU:Ballart, Aragonès, Julià, Casas i Canal -equip inicial-; Giménez, Oruste, Salvat i Rojas.GOLS:1-0 (24’) M. Grau. 1-1 (25’) João Rodrigues. 2-1 (28’) Oruste.ÀRBITRES:J. Nicolás i I. Galán.FALTES:8 del Barça i 12 del Reus.

Calafell 2 Noia 3

PARLEM CALAFELL:Camps, Xaus, Ferrer, Vives i Miras -equip inicial-; Selva, Pascual, EScala i Domènech.NOIA FREIXENET:Roca, Esteller, Salvadó, Bargalló i Morales -equip inicial-; Costa, Gabarró, Mendes i Rovira.GOLS:1-0 (14’) Pascual. 2-0 (20’) Xaus. 2-1 (28’) Gabarro. 2-2 (35’) Rovira. 2-3 (44) Mendes..ÀRBITRES:L. Le Menn i À. Gorina.FALTES:15 del Calafel i 12 del Noia.

El Barça, que va derrotar el Reus per 2-1, i el Noia Freixenet, que es va desfer del Parlem Calafell remuntant un 2-0 (2-3) en la repetició de la final de l’any passat, jugaran avui al pavelló Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans (19.15 h, Esport3) la final de la XIX Frit Ravich Lliga Catalana d’hoquei sobre patins.

Els gols del Barça els van fer Marc Grau quan faltaven 40 segons per al descans, i João Rodrigues, quan s’havien jugat 1:11 del segon temps. Maxi Oruste (28’), un dels nouvinguts a les files roig-i-negres, va reduir distàncies. El Barça va disposar de dues faltes directes que no va aprofitar: Bargalló, amb 0-0 –desena falta rival–, i João Rodrigues, arran d’una blava a Julià per haver travat Barroso per darrere. El Parlem Calafell, per la seva banda, es va avançar en el primer temps amb gols de Pascual i Xaus, però el Noia va empatar en la segona part amb gols de Gabarró i Rovira. Mendes, en una gran acció personal, va avançar per primer cop el Noia a 5:26 del final i va sentenciar. El partit es va acabar amb polèmica amb el jugador del Noia Morales estès a terra i els seus companys reclamant una agressió.