Lliga Catalana

El Noia Freixenet consuma la proesa i guanya la Lliga Catalana contra el Barça

El Noia Freixenet ha derrotat per 2-3 el Barça aixecant un 2-0 al pavelló Maria Victor de Palau-solità i Plegamans i ha guanyat la XIX Frit Ravich Lliga Catalana, la segona del seu palmarès en sis finals. El conjunt de Pere Varias ja va remuntar un 2-0 en la semifinal de dissabte contra el Parlem Calafell. El Noia no superava el Barça des del 2017.

Blai Roca, que ha completat un gran partit i ha estat designat MVP de la final, li ha tret una directa al consumat especialista Pau Bargalló (13’) pe una blava a Gabarró, que ha tocat la bola intencionadament amb la ma per evitar que el sadurninenc progressés. El Barça ha penalitzat les pèrdues del Noia i Alabart (15’) ha marcat l’1-0 en una acció de tècnica molt depurada en què ha fet botar la bola expressament al terra perquè el rebot superés la sortida de Roca.

Barroso, el fitxatge d’aquest temporada, ha estavellat la bola al pal en el segon temps, en què el Barça ha sortit fort. I ell mateix, en el segon intent, ha engaltat un gran cacau exterior (2-0 en el 32’). El conjunt de Pere Varias ha reaccionat ràpidament enviant un tret al pal i ha fet treballar Sergi Fernández en una acció molt clara, tot i que en el contraatac posterior, Roca ha evitat el 3-0 de Marc Grau a boca de canó. En el marc d’un ritme frenètic, el Noia (40’) ha entrar dins del partit (2-1) amb un gol atribuït a Mendes, tot i que ha semblat que ha estat de Llorca en pròpia porta. Enmig de tot plegat, el Barça ha fet la desena. Martí Gabarró, però, no ha trobat la manera de batre Fernández. El mateix ha passat en la desena del Noia, quan Alabart no ha pogut superar Roca. Costa, en el segon intent, però, ha marcat de penal amb mestria a 4:50 del final i ha ressituat la final en una nova dimensió. quan faltaven 1:28 pel final, el Noia ha consumat la remuntada (2-3) en una acció de Costa. Fernández ha rebutjat, però Barroso, que era al seu darrere l’ha tocat involuntàriament i la bola s’ha escolat a la porteria blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)