Lliga Europea

Quatre grans duels entre catalans i portuguesos

Hoquei patins. Torna la lliga europea després d’un mes d’estar aturada

La lliga europea torna a la competició aquest vespre amb quatre grans duels entre els equips catalans i els portuguesos. Després d’un mes d’estar aturada la competició, s’arriba a la tercera jornada, la meitat, i ja es poden començar a aclarir posicions en els quatre grups. El Barça rep el Barcelos portuguès en el grup A (20 h, La Xarxa+) en un duel entre els dos equips invictes i que van guanyar els seus partits en les dues primeres jornades. La primera plaça provisional del grup està en joc.

En el grup B, el Parlem Calafell i el Reus Deportiu Virginias jugaran a Portugal. Els penedesencs visiten l’Sporting (20.30 h) amb la intenció de puntuar contra un rival molt complicat, el segon de l’anivellada lliga portuguesa. Els reusencs jugaran a la pista del Benfica (21 h) a la recerca del primer punt, ja que han perdut els dos primers partits. Els dos conjunts portuguesos van ajornar el seu enfrontament de la segona jornada, que jugaran la setmana vinent. El Finques Prats Lleida rep a casa el Porto portuguès (20.30 h) i lluitarà per la seva primera victòria. Ocupa l’última plaça del grup C amb només un punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)