Copa

El Barça venç amb autoritat el Sant Just i revalida el títol (0-6)

El Barça ha complert els pronòstics i ha derrotat el Senergy Renovables Sant Just en la final de la 80a edició de la copa (0-6). L’equip blaugrana, el rei de copes indiscutible, aixeca el seu vint-i-sisè títol i ha guanyat set de les vuit últimes edicions. Avui afrontava la seva desena final seguida des de Lleida 2014 davant d’un equip que enguany debuta a l’OK Lliga i que mai abans havia jugat la copa. El Sant just, sense dubte, ha fet història a Calafell. En la final, però, ha pagat l’esforç i tampoc no ha pogut contrarestar l’eficàcia, la qualitat i la rotació de les estrelles blaugrana. João, Barroso i Eloi Cervera, han encarrilat el partit en el primer temps amb un eloqüent 0-3. Bargalló, amb un gol i tres assistències, ha estat escollit MVP de la final.

El Barça ha donat la primera fuetada amb un gol de João Rodrigues en una acció clàssica de Pau Bargalló, que li ha donat una assistència magistral des de darrera la porteria enganyant la defensa rival (0-1 en el 5’). Barroso, a més, ha estavellat la bola pal en el minut 8 i Alabart també ha fet ressonar el ferro. Temps mort de Mia Ordeig. El Sant Just havia començat amb empenta però de seguida s’ha vist a remolc. Pujalte, sol, l’ha tingut, però la seva rematada no ha estat prou bona. Barroso ha acabat de plasmar la superioritat blaugrana afusellant el 0-2 (11’) en una acció inversemblant escombrant una bola dividida amb virulència. Edu Fernández hauria pogut fer el primer del Sant Just espolsant-se la pressió voraç del Barça, però Sergi Fernández, que va excel·lir en els quarts i va descansar en les semifinals, estava impecable sota els pals. Eloi Cervera ha acabat d’encarrilar la final rematant a pler el rebuig de Deitg que ell mateix havia provocat (0-3 a 3:23 del descans). Sergi Fernández també ha evitat el gol de Cabezas en l’últim minut.

Edu Fernández ha perdonat sol davant la porteria blaugrana i Alabart, en canvi, assistit per Bargalló des de darrera la porteria ha fet el 0-4 (29’). El 0-5 de Bargalló (31’) assistit per Alabart ha acabat de sentenciar la final si no ho estava ja. Xavi Crespo (40’) ha estavellat la bola al pal amb Fernández batut. Certament, el Sant Just tampoc no ha estat de sort. Barroso, rendibilitzant la tercera assistència de Bargalló, ha clavat el 0-6 definitiu.