Copa

Una final de videoteca

Hoquei sobre patins. Copa. El Barça té una feinada per tombar el Voltregà i avui es juga el títol (20 h) contra el sorprenent debutant Sant Just

Barça 3 Voltregà 2

BARÇA:Carles Grau, Alabart, Pau -Bargalló, Marc Grau i João -equip inicial-; Panadero, Barroso, Llorca i Eloi Cervera.VOLTREGÀ MOVENTO STERN:Codony, Burgaya, Molas, Teixidó i Àlex Rodriguez -equip inicial-; Serra i Vargas.GOLS:1-0 (21’) Bargalló. 2-0 (28’) João, 2-1 (39’) Burgaya. 3-1 (41’) Bargalló. 3-2 (42’) Àlex Rodríguez, de falta directa..ÀRBITRES:M. Díaz i J. Sánchez. Blava a João, del Barça, i Vargas, del Voltregà.FALTES:11 del Barça i 18 del Voltregà.

La copa és una altra cosa, això està clar. Fa poques setmanes, el 17 de gener, el Barça va endossar un escandalós 13-1 al Voltregà Movento Stern. Ahir, però, va tenir una feinada per doblegar un rival molt competitiu que sempre va creure en la gesta (3-2). El Barça, no obstant això, jugarà avui (20 h, Esport3) al Joan Ortoll de Calafell la seva desena final seguida contra el sorprenent Sant Just, un debutant que va trencar esquemes i va superar el Calafell, l’amfitrió, en una gran semifinal (1-3) en un Joan Ortoll ple a vessar.

El geni Pau Bargalló, aixecant la bola amb suavitat va fer l’1-0 a 3:43 del descans, molt típic del Barça. João Rodrigues va decantar una mica més la balança del costat blaugrana recollint un rebuig de Codony després d’una acció de Bargalló (2-0 en el 28’). Àlex Rodríguez va disposar d’un penal (31’) per reenganxar anímicament el seu equip, però Carles Grau va abaixar la persiana. El reforç vitamínic per al Voltregà va ser l’aturada de Codony a la directa del mestre Bargalló –10a falta– tot just en l’acció posterior. L’equip de Lluís Teixidó va tornar a generar perill.L’afició osonenca va embogir amb el golàs de Burgaya aixecant i picant (2-1 en el 39’). I va acabar d’esclatar quan Codony va aturar l’intent d’Alabart en la directa per una blava a Vargas. La trilogia de Codony va prosseguir. Quinzena falta i també va treure la directa a Bargalló. Hi havia molt partit. Burgaya va tenir l’empat a l’estic a 9:26 del final amb una nova directa –10a del Barça– però Grau es va afegir al clinic de porters. Bargalló, a més, va fer l’1-3 (42’). El Voltregà va replicar de seguida amb un gol de directa, a un sol toc, per una blava a Rodrigues (3-2 en el 42’) però no va poder fer el tercer perquè el Barça va saber nedar i guardar la roba i va caure amb el cap alt atacant sense porter.

En la Minicopa, la final és la mateixa. La jugaran avui a les 12 el Barça, que va eliminar l’Igualada per 4-0, i el Sant Just, que es va desfer del Calafell (2-7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)