Lliga Europea

Lluís Rodero

TÈCNIC DEL VILA-SANA COOP D’IVARS

“Tothom ens ha donat per mortes diverses vegades”

“Contra el Palau hem de millorar en la definició i estar molt centrades en defensa”

No entenc que una setmana es jugui la copa i la següent tinguem la final a quatre europea. Se n’ha de parlar quan s’acabi la temporada

Lluís Rodero (les Borges Blanques, 1980) té clar que el Vila-sana Coop d’Ivars té molt a dir en la final a quatre de Riazor i també que la semifinal contra el Generali Palau serà complicada. Espera que el seu equip millori la capacitat de definició.

Com afecta el resultat de la copa per afrontar la lliga europea després de caure dissabte passat en els penals de la semifinal contra el Telecable?
Vam fer una bona copa i ens hauríem merescut arribar a la final com a mínim. Ens ha de servir per veure que hem de pujar una mica el nivell per no dependre d’arbitratges o altres coses que ens puguin influenciar. Vam tenir moltes ocasions i hem de millorar el tema de la definició. No podem crear tantes ocasions i fer tan pocs gols.
Es van sentir perjudicats per l’arbitratge?
Sí. Crec que tothom ho va veure. Van xiular penal quan un gol nostre ja havia entrat i hi ha una agressió de vermella a una jugadora nostra en què no hi ha ni targeta. Són detalls que ens van perjudicar clarament i no m’excuso en l’arbitratge, perquè nosaltres vam fer un gran partit, però ens va faltar un gol més.
Han tingut un camí molt pedregós per arribar a la Corunya. Els enforteix el fet d’haver tingut tantes dificultats?
Tothom ens ha donat per mortes en diverses ocasions. Ja en la fase de grups, quan quedava un partit o dos, ens hi començaven a donar. I quan vam perdre a casa contra el Gijón en l’anada dels quarts, també. Em recorda, salvant totes les distàncies, aquell any que el Madrid va guanyar la copa d’Europa amb moltes remuntades. Si volem el títol, hem de guanyar tothom. Però no vaig entendre que dos equips de la final a quatre de l’any passat, el Benfica i nosaltres, fóssim en el mateix grup.
Ara toca el Palau.
Hem de millorar de cara a gol i estar molt concentrades en clau defensiva contra un dels millors rivals que podem tenir.
És una final anticipada?
Es podria dir així, però això tampoc significa que el que guanyi la semifinal hagi de ser necessàriament campió. Som dos equips que abans de sortir el calendari érem considerats favorits al títol.
Com hi arriba l’equip físicament?
Aquesta setmana hem donat prioritat al descans per sobre de l’entrenament.
Es juguen dos títols en pocs dies.
No entenc que una setmana es jugui la copa i la següent tinguem la final a quatre. Se n’ha de parlar quan s’acabi la temporada, tot i que ara el que importa és centrar-se en el partit de dissabte.
Els precedents del curs contra el Palau descriuen igualtat.
No serveixen de res. El Palau està en un gran estat de forma i ha guanyat la copa. La meva gran preocupació, però, som nosaltres. Si fem el partit que vam fer contra el Telecable, tindrem números de guanyar i, si ens falta alguna cosa, patirem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)