Lliga Europea

Ivan Sanz

TÈCNIC DEL GENERALI PALAU

“En clau mental, haver guanyat la copa ens allibera”

“Aquest equip, més enllà de la qualitat innegable perquè té caràcter, no dona mai res per perdut”

Tenim molt de respecte pel Vila-sana i hem de fer bé les coses si volem intentar lluitar una altra vegada per obtenir el títol de la lliga europea

Iván Sanz (Mieres, 1974) és el tècnic del Generali Palau, que lluitarà per reconquerir el títol de millor equip d’Europa que ja va aconseguir el 2021 i el 2022 amb la moral que li dona arribar a la Corunya amb la copa sota el braç.

Com ajuda el títol de copa per afrontar la final a quatre europea?
És evident que en clau mental haver guanyat la copa ens allibera. I és important que tinguem clar que serà duríssim. Estem jugant francament bé, estem treballant molt bé i ens hem tret pedres de la motxilla. Quan vas jugant i vas perdent, per molt que diguis a les jugadores que tranquil·les, que ja guanyarem, doncs costa. Guanyar de la manera com vam guanyar fa que aquest fantasma hagi desaparegut. Estic molt content de l’actitud de l’equip. Els entrenadors intentem ser més equilibrats. Igual que en la intercontinental vam perdre i vam dir que un penal al pal no podia canviar una sensació, ara que hem guanyat el títol també hem de valorar-ho amb fredor. Òbviament estàs més content o més trist i això et dura un parell de dies, però hem de tirar endavant. Guanyar és molt complicat. Uns dies surt cara i uns altres, creu.
Una remuntada en els penals quan estava gairebé tot perdut...
Hauríem preferit guanyar en el temps reglamentari i ho vam intentar de totes les maneres possibles. Però vam arribar als penals, en els quals no teníem gaire encert darrerament. Aquest equip, més enllà de la qualitat innegable que té, té caràcter. No dona mai res per perdut.
En pocs dies, dos títols. Molt atapeït, no?
És un problema d’aquest model de calendari. Ja fa tres anys que passa. S’hauria de mirar de canviar. Estàs pràcticament fins a l’abril sense jugar-te cap títol, tot i que enguany hi ha hagut la intercontinental així una mica forçada. I, de cop, entre l’abril i el maig, tres títols. Tenim molta il·lusió per la copa d’Europa, però ens arriba en una setmana bàsicament per recuperar.
Un gran rival, el Vila-sana.
Li tenim molt de respecte i hem de fer bé les coses per intentar lluitar una altra vegada pel títol. El Vila-sana, juntament amb el Telecable, el Fraga i nosaltres, és un equip molt equilibrat i en els partits que juga es donen resultats molt ajustats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)