Més hoquei

GUILLEM CABESTANY

TÈCNIC DEL MORITZ VENDRELL

“Ara mateix, estem tots a dalt d'un núvol”

EL MÈRIT DUPLICAT

“És veritat que amb el canvi de jugadors que hem tingut la dificultat és doble”

SINCERITAT

“Els meus jugadors han sorprès tothom en aquesta copa, fins i tot a mi”

“Ara mateix, estem tots a dalt d'un núvol. Jo diria que no es repetirà una cosa així. Però amb la humilitat d'aquest club i d'aquests jugadors, per què no?”, afirmava l'heroi Guillem Cabestany, emocionat a peu de pista, atenent una allau de mitjans de comunicació en la cita de la temporada què aplega més periodistes en l'hoquei sobre patins i probablement també la que suscita un major interès mediàtic. El de Sant Pere de Riudebitlles prosseguia amb la seva anàlisi sempre rigorosa: “L'únic que sé és que treballem, que fem les coses bé. És veritat que amb el canvi de jugadors la dificultat és doble. Per això vam ser irregulars a l'inici de la lliga, però hem arribat aquí i els jugadors han sorprès tothom, fins i tot ami.”

Respecte de l'actuació de Puigbí, no li va doldre elogiar-lo sense reserves: “S'ha merescut ser MVP com se'l va merèixer en la copa de Vilanova. És un gran porter. Sense jugadors com ell és impossible guanyar títols.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)