OK Lliga

El lideratge es posa en joc

Hoquei sobre patins. El Vic, el primer, rep el Barça Lassa, el tercer, en un duel d'alçada, i amb el Liceo, el segon, pendent per veure qui acaba la jornada al capdamunt de l'OK Lliga

El CP Vic i el Barça Lassa s'enfronten avui amb el lideratge de l'OK Lliga en joc, en un partit important però encara no decisiu de cara a la sort de la competició. La seva lluita pel primer lloc serà seguida amb interès pel HC Liceo, que rep l'Igualada Calaf Grup, i que depenent dels resultats també podria finalitzar la jornada i l'any en la primera posició.

Els osonencs arriben invictes a l'enfrontament i ocupant la primera posició, amb dos punts d'avantatge sobre els blaugrana i els gallecs. Al seu pavelló els homes que entrena Ferran Pujalte han guanyat quatre partits i només en l'últim que van disputar, contra el Noia Freixenet, van cedir un empat. Els dos darrers partits que ha disputat el Vic els ha guanyat: a la pista de l'Igualada i ha golejat en la lliga europea al Merignac francès. El conjunt blaugrana ha guanyat els darrers sis partits que ha jugat en la lliga. Fora de casa suma quatre victòries, però va perdre a la pista del Vilafranca. Els homes de Ricard Muñoz arriben a l'enfrontament amb la notícia fresca de la baixa per lesió del defensa Eduard Lamas, que podria estar quatre mesos absent. En l'últim partit disputat els blaugrana van ser derrotats a casa en la lliga europea pel Porto portuguès.

Tots poden ser primers

Una victòria del Vic el mantindria en el lideratge i l'allunyaria dels blaugrana, i si fos el Barça el que guanyés superaria els osonencs i seria líder de l'OK Lliga si el Liceo no guanyés. Un empat entre el Vic i el Barça combinat amb un triomf dels gallecs deixaria el Liceo líder de la categoria. El cert és, però, que en aquestes quatre jornades que resten abans del final de la primera volta, els tres equips capdavanters s'enfronten entre ells i poden variar força les posicions.

Espero un Barça concentrat i competitiu, com el que és, un equip gran que acostuma a aixecar-se després de les patacades
Plantejarem el partit intentant controlar nosaltres el joc, que és una de les claus
Ferran Pujalte
ENTRENADOR DEL VIC
Si fem un bon partit i estem concentrats, si minimitzem els errors, tindrem opcions
Ricard Muñoz
ENTRENADOR DEL BARÇA
És un partit important davant del líder de la competició, que està en un moment immillorable, està intractable

El Lloret i el SHUM busquen el triomf a fora

El Lloret Vila Esportiva i el SHUM Balder Técnica buscaran la victòria fora de casa per millorar la seva situació a la taula. Els lloretencs visiten el cuer, l'Enrile Pas Alcoi, mentre que els maçanetencs es desplacen a la complicada pista del Moritz Vendrell. El Lloret vol la seva primera victòria fora de casa del curs, ja que lluny del seu pavelló només ha sumat un empat. Tot i que visiten el cuer, el partit no serà fàcil per als lloretencs, ja que els alcoians acaben de guanyar a la pista del Cafès Novell Vilafranca i estan animats per intentar reenganxar-se a la competició. Els lloretencs van trencar la seva mala ratxa de resultats –tres derrotes consecutives– en guanyar l'ICG Software Lleida. Per la seva banda, el SHUM afronta un desplaçament prou complicat a la pista del Vendrell amb la intenció de buscar punts que l'allunyin de la zona perillosa, ja que només en té un de marge sobre la de descens. Els maçanetencs han aconseguit dues victòries a dues pistes importants enguany –la del Noia i la de l'Igualada–, i ara intentaran fer el mateix a la del Vendrell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)