OK Lliga

El SHUM remunta i es retroba amb la victòria

OK Lliga. Els maçanetencs van guanyar el Voltregà, acumulaven quatre jornades sense vèncer, i van sortir de la zona de descens

El SHUM Balder Técnica va aconseguir una important victòria contra el Voltregà que el va fer sortir de la zona de descens. Els maçanetencs van saber remuntar un resultat advers en la segona meitat i es van retrobar amb la victòria després de quatre jornades. El partit es va iniciar amb ocasions per als dos equips, però va ser el Voltregà el que va aconseguir avançar-se en el resultat en la primera meitat amb un gol de Borja López. Les ocasions dels locals no es van materialitzar i es va arribar al descans amb el 0-1. En la segona meitat els locals van tenir més ocasions, van fallar un penal però Ferran Garcia va aconseguir l'empat. Els de Sant Hipòlit no van estar encertats en les faltes directes i en van desaprofitar tres. En els darrers sis minuts Lluís Ferrer va trobar el camí de la porteria rival i primer va avançar el SHUM en el resultat i després pràcticament va sentenciar el triomf en marcar el 3-1.

SHUM 3 VOLTREGÀ 1

SHUM BALDER TÉCNICA: Luzón, Parra, Neves, Lluís Ferrer i Martos –equip inicial–; Gelmà, Ferran Garcia, Ignasi López, Àlex Garcia i Núñez. CP VOLTREGÀ: Ballart, Armengol, Àlex Rodríguez, Dani Rodríguez i Alabart –equip inicial–; Molas, Roger Font, Vargas, Borja López i Hernández. GOLS: 0-1 (17') Borja López. 1-1 (38') Ferran Garcia. 2-1 (44') Lluís Ferrer. 3-1 (47') Lluís Ferrer. ÀRBITRES: A. Gómez i I. Galán. FALTES: 16 del SHUM i 11 del Voltregà.