Ciclisme

Soler: “Estic sorprès per haver superat els favorits

Ciclisme. El vilanoví del Movistar va pujar per tercera vegada en un podi d’una volta per etapes i en una cursa farcida de referents del gran grup

La tercera posició final de Marc Soler (Movistar) en la Volta a Andalusia confirma la bona arrencada de temporada del vilanoví, que fins i tot va quedar davant del seu cap de files, el basc Mikel Landa (5è), i transmetent bones vibracions amb vista a la París-Niça, la seva propera fita, i en la qual en la darrera edició ja va tenir un rendiment destacat. És la tercera vegada que acaba al podi com a professional en una volta per etapes després de la segona posició a la Route du Sud el 2016 i la tercera a l’última edició de la Volta a Catalunya.

El vilanoví s’ha mostrat constant durant els cinc dies de competició en una Ruta del Sol que va aplegar alguns dels noms il·lustres del pilot. Pràcticament sempre ha ocupat les posicions preferents, i la cinquena posició en la contrarellotge final de 14 quilòmetres li va servir per passar del sisè al tercer lloc, avançant ciclistes importants com ara Luis León Sánchez i Jakob Fuglsang de l’Astanà i el mateix Landa. I es va quedar a menys de mig minut del vencedor, el belga Tim Wellens (Lotto), en una prova que havia reunit Froome, Kruijswijk i els esmentats Landa, Poels...

Per això es va mostrar satisfet amb el rendiment: “Estic molt content, ha estat la primera volta per etapes després de tornar d’Austràlia, i estic satisfet amb el resultat. Sabia que venia bé i amb ganes, encara que és cert que estic sorprès per haver superat gairebé tots els favorits al podi.” I va posar èmfasi en la millora en la contrarellotge: “He treballat per millorar la contrarellotge, retocant petites coses, i de moment sembla que ha anat bé. Sempre m’han provat les cronos per la meva alçada i la palanca que puc fer, i he de continuar millorant aquests detalls per progressar en aquesta especialitat.” Finalment, va afegir que ara se centrarà en la París-Niça i, si no hi ha canvis, en principi hauria de continuar amb la Volta Catalunya, on el curs passat va oferir un rendiment extraordinari amb la tercera posició final darrere de Valverde i Contador.

EL PROTAGONISTA

Estic satisfet amb el resultat. He treballat per millorar la contrarellotge i ha anat bé
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)