Atletisme

ESPORTS

Consol popular a València

Atletisme. Castillejo i Galimany, exclosos del mundial de mitja marató, podran córrer en la prova popular. El president de la federació espanyola els demana disculpes i admet l’errada

Carles Castillejo (Adidas) i Marta Galimany (FC Barcelona), exclosos de la selecció estatal per al mundial de mitja marató per una negligència de la federació, podran competir finalment en la prova popular, que es disputa conjuntament amb la cursa d’elit. S’haurà de veure amb quin estat d’ànim afronten la prova després d’haver estat exclosos de la cursa internacional perquè la federació espanyola desconeixia que només hi podien competir cinc atletes per equip dels sis que estaven convocats. Galimany, que encara no s’havia pronunciat públicament, va escriure a les xarxes: “Encara costa de creure el que ha passat. Dir adeu al mundial així és dur. Però toca aixecar-se!”

El president de la Federació Espanyola d’Atletisme, Raúl Chapado, va demanar disculpes als afectats i va admetre el despropòsit. “No tinc cap justificació, és una errada greu i a partir de demà treballarem perquè no torni a passar i, internament, en la nostra junta de govern, valorarem les responsabilitats que tenim tots”, va assegurar. I hi va afegir: “Tractarem el resultat com si haguessin competit amb la selecció pel que fa a ajudes i punts per a beques.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)