Més esport

Victòries de Maynard i Vrieswijk

Surf de vela. Van imposar-se en les classes eslàlom i hidròpter, respectivament, del CP Catalunya-Costa Brava

Finian Maynard, en eslàlom, i Amado Vrieswijk, en hidròpter, van imposar-se ahir en el Gran Premi Catalunya-Costa Brava de surf de vela, puntuable per al circuit mundial PWA. La victòria de Maynard, de les Illes Verges, en la disciplina reina estava pràcticament decidida des de divendres. El segon i el tercer llocs van ser per al francès Pascal Toselli i Cyril Moussilmani, respectivament. Toselli avança fins al tercer lloc de la classificació general, només superat pel seu compatriota Antoine Albeau, que perd un lloc i és segon, i l’italià Matteo Lachino, que es posa líder a tres proves de la finalització del circuit.

L’espectacular modalitat d’hidròpter, en la qual les taules s’eleven un metre per sobre del mar, va tenir un desenllaç molt més ajustat que no es va decidir fins a l’última jornada. La victòria final va ser per al windsurfista de Bonaire Amado Vrieswijkm seguit de l’alemany Sebastian Kördel i del francès Julien Bontemps. El líder de la general és l’argentí Gonzalo Costa, seguit de nou, mentre que el veterà Antoine Albeau repeteix segon lloc i Vrieswijk puja fins al tercer lloc.

La 20a edició de la prova es va fer a la badia de Roses i va tenir una participació de 64 windsurfistes. La propera prova comença a Viana do Castelo (Portugal) dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)