Tennis

Djokovic buscarà la sisena copa Masters davant Zverev

Tenins. El serbi ha superat Anderson en dos sets i s’enfrontarà a l’alemany, que ha derrotat Federer en la primera semifinal

Novak Djokovic s’enfrontarà a Alezander Zverev en la final de la copa Masters després de derrotat a Kevin Anderson. El serbi, número u del món, arriba invicte a la cita, on l’alemany intentarà evitar el sisè títol de Nole. Djokovic s’ha imposat en dos sets (6-2 i 6-2) en poc més d’una hora i arriba invicte a la final.

Demà, el número u jugarà contra Alexander Zverev, que aquesta tarda ha eliminat Roger Federer er 7-5 i 7-6 (5) i que jugarà la seva primera final de la copa Masters.

La igualtat ha estat màxima però Zverev s’ha imposat en el primer set guanyant l’últim joc deixant en blanc a un dels millors tennistes de la història. En el segon set, el suís no ha pogut confirmar el trencament amb 2-1 al seu favor, tot i que ha dur la mànega fins el tie break. En els moments decisius, Zverev ha estat més desequilibrant i ha tingut fins a dues pilotes de partit. No ha pogut aprofitat la primera, però ha segellat el triomf amb la segona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)