Handbol

El Granollers busca la primera victòria a casa

Handbol. L’equip vallesà rep l’Helvetia Anaitasuna (19 h), un rival directe per mirar d’escalar posicions en la lliga Asobal

Després d’un inici de campionat dubitatiu, el Fraikin BM Granollers té avui contra l’Anaitasuna (19 h), un rival directe, una altra oportunitat per sumar la primera victòria a casa i començar a mirar cotes més ambicioses en la classificació de l’Asobal. El conjunt vallesà va agafar oxigen a Puente Genil (26-32), però s’haurà de veure com ha afectat l’equip l’aturada de la lliga pels compromisos de les seleccions. En aquest sentit, Antonio Rama va perdre durant uns dies Figueras (Espanya), Tarrafeta i Adrià Martínez (Espanya B), Oswaldo (Brasil) i Bonanno, que es va lesionar amb l’Argentina i avui serà baixa. L’Anaitasuna arriba a la capital vallesana amb uns números idèntics als granollerins, amb 5 punts, fruit de dues victòries i un empat en set jornades.

El Barça, a Logronyo

Gairebé sense temps per pair l’espectacular triomf a Flensburg, el Barça ja és a Logronyo (19 h per Gol TV), on mirarà d’allargar la seva marxa triomfal per l’Asobal, on domina amb mà de ferro amb set victòries. El curs passat els blaugrana van cedir un empat a la Rioja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)