Handbol

Sis catalans seleccionats per la preparació de l’europeu

Handbol. Jordi Ribera ha convocat a Joan Cañellas, Viran Morros, Ferran Solé, David Balaguer, Aitor Ariño i Adrià Figueras en una primera llista de 19

El seleccionador sarrianenc del combinat espanyol Jordi Ribera ha fet pública aquest migdia la llista de 19 convocats per preparar l’europeu d’Àustria, Noruega i Suècia, en la que figuren sis jugadors catalans: els laterals Joan Cañellas (Pick Szeged) i Viran Morros (PSG); els extrems Ferran Solé (Fenix Tolosa), David Balaguer (Nantes) i Aitor Ariño (Barça); i el pivot Adrià Figueras (Fraikin BM Granollers). En la selecció també hi són els jugadors del Barça Gonzalo Pérez de Vargas (porter) i Raúl Entrerríos (central). Completen la llista Rodrigo Corrales i Sergey Hernández, com a porters; Daniel Sarmiento, com a central; Jorge Maqueda, Alex Duixebàev, David Fernández, Iosu Goñi i Daniel Duixebàev, com a laterals; Ángel Fernández, d’extrem esquerre; i els pivots Julen Aginagalde i Gedeón Guardiola. Respecte a l’últim mundial, s’han quedat fora Aleix Gómez (Barça) i l’exblaugrana Eduardo Gurbindo (Nantes).

Els seleccionats faran una primera estada a Torrelavega, del 26 al 30 de desembre després del qual Ribera descartarà a un jugador. A partir del 2 gener farà una segona estada a la mateixa població, on del 3 al 5 de gener es disputarà un torneig internacional. El mateix 5 ja es desplaçaran a Madrid els 17 jugadors que afrontaran l’europeu. L’expedició marxarà el 7 de gener a Trondheim (Noruega), on disputarà la fase preliminar de la competició.

LA DADA

El seleccionador haurà de descartar dos jugadors abans de viatjar a Noruega
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)