Atletisme

Yulimar Rojas estableix un nou rècord de triple ‘indoor’ (15,43 m)

Atletisme. La veneçolana del Barça s’ha superat a Madrid i ha millorat en 7 centímetres la plusmarca mundial de Tatiana Lebedeva

La veneçolana del Barça Yulimar Rojas ha establert un nou rècord del món de triple salt amb un vol de 15,43 m en el seu últim intent en la reunió de Madrid, l’última cita del circuit mundial en pista coberta. El registre de la doble campiona mundial en pista coberta millora en 7 centímetres la plusmarca de la russa Tatiana Lebedeva (15,36 m), vigent des del 2004. El rècord a l’aire lliure és de 15,50 m, en poder de la ucraïnesa Inessa Kravets, des del 1995. Rojas ja havia amenaçat la millor marca mundial de pista coberta en el seu quart intent, on ha arribat fins a 15,29 m. L’hospitalenca Maria Vicente (Nike) ha estat testimoni de primera fila de l’exhibició de Yulimar perquè també ha competit en el concurs, on no ha pogut evitar el vuitè i últim lloc, amb un registre de 13,37 m, marca que ha repetit dues vegades. En tot cas, Vicente competia en triple per primer cop aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)