Més esport

SURF DE VELA

GRAN PREMI CATALUNYA

Bjorn Dunkerbek comença fort

El suís va guanyar la primera mànega al davant del gran favorit, el francès Antoine Albeau

El suís Bjorn Dunkerbek va començar fort el Gran Premi Catalunya-Costa Brava i va obtenir la victòria en la primera mànega, al davant del gran favorit i líder de la copa del món, el francès Antoine Albeau. La primera jornada va ser excel·lent per al surf de vela i amb un vent d'entre 20 i 22 nusos es van completar tota la primera mànega i es va iniciar la segona.

Dunkerbek i Albeau es van imposar en totes les eliminatòries de la mànega, però en la final la primera plaça va ser per al suís, que va demostrar les seves aspiracions. La tercera posició va ser per al francès Cyril Moussilmani, que va estar amb els favorits fins a l'últim tram de la regata. Pel que fa als catalans en competició, no van poder superar la primera eliminatòria –només passen els quatre millors de cada grup–, i Ramon Pastor va ser sisè, mentre que Eric Sanllehy i Joan Llop van ser setens.

Ghibadou, primer triomf.

En la categoria femenina, la primera victòria va ser per a la francesa Valérie Ghibadou, que va presentar molta batalla a l'actual campiona del món, la suïssa Kevin Jaggi, que va ocupar la segona posició. La tercera plaça va ser per a la jove i polivalent regatista d'Aruba Sarah-Quita Offringa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)